Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harman Martin RUSH MH 11 Beam Hareketli Kafalı Işık
Harman Martin RUSH MH 11 Beam Hareketli Kafalı Işık
08.01.2018 12:35

Harman Professional Solutions, üst düzey kurulumlar ve kiralama uygulamaları için tasarladığı Martin RUSH MH 11 Beam, yüksek yoğunlukta ışık demeti veren bir hareketli kafalı kaynak. Başarılı MH 3 Beam’in yerine üretilen Martin RUSH MH 11 Beam,RUSH MH 7 Hybrid ile aynı ampule sahip, ama yenilenen ışık demeti optiği, sadece demet veren bir kaynaktan mükemmel yoğunluk ve havada keskin hatlı efektler sağlıyor.

Harman Professional Solutions Ürün Müdürü Mark Buss şunları söyledi: “Martin RUSH MH 11 Beam kendi sınıfındaki en iyi yoğunluğa ve optik yeteneklere sahip. Martin MAC Axiom ve RUSH MH 7 Hybrid ile aynı renk sıcaklığına ve palete sahip olduğu için, sadece uygun maliyetli demet ışık gerektiren uygulamalar için bu ışıklarla birlikte mükemmel uyum sağlıyor.

Martin RUSH MH 11 Beam ışık kaynağı, Martin RUSH MH 7 Hybrid ile aynı 250 Watt Platinum 11R ampule sahip. Bu ampul MH 11’in optiğiyle bir araya gelince, aygıt çok dar 2.6 derece ışık demet açısıyla keskin hatlı, yüksek çıkışlı demet efektleri sunuyor. Sekiz döner ve kademeli ilerleyen mercek örtüsü ve sekiz yüzlü prizma sayesinde bir dizi karmaşık ve hassas hava görüntüsü sunuyor. Aydınlatma cihazı on üç adet seçilebilen renk, buzlu cam, motorlu odak ve üst düzey turne ve kiralama uygulama uygulamaları için ideal bir sağlam endüstriyel tasarıma sahip.

Martin ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.