Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Özbekistan Asya Yol Bisikleti Şampiyonası’nda Saran Media İmzası
Özbekistan Asya Yol Bisikleti Şampiyonası’nda Saran Media İmzası
18.06.2019 11:10

Nisan ayı sonunda Özbekistan’da gerçekleşen Asya Yol Bisikleti Şampiyonası 167 km’lik parkuru ve dik yokuşları ile kıran kırana geçti.  

Saran Media markalarından HD Protek’in prodüksiyonunu üstlendiği etkinlikte Saran Group’un distribütörü olduğu TVU Networks ve Simply Live markaları kullanıldı. 4,5G görüntü aktarım sistemlerinde dünya lideri TVU Networks, kullandığı IS+ algoritması sayesinde sinyal gücünün çok az olduğu dağ eteklerinde dahi takip motosikletlerinden rejiye görüntü aktarımını başarı ile tamamladı.

Her etapta rejinin farklı yerlerde ve çok hızlı kurulması gerekliliğinden dolayı etkinliğin omurgasında Simply Live’ın “Channel in a Box” çözümü olan ViBox tercih edildi. 4, 8 ya da 16 fiziksel SDI portun yanı sıra SSM kameralar ve NDI girişleri de destekleyen ViBox, Playout, CG, Slow Motion, Ingest  Audio Mixer ve çok daha fazlasını tek bir kasada kullanıcıya sunuyor. 

Gün geçtikçe daha yoğun kullanılmaya başlanan “Remote Production” konusunun da öncülerinden olan Simpy Live ile ilgili demo talepleriniz için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik ile iletişime geçebilirsiniz.