Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ChyronHego Coach Paint Telestration Aracıyla Üniversitede Futbol
ChyronHego Coach Paint Telestration Aracıyla Üniversitede Futbol
30.10.2019 10:16

Kansas State University (KSU) Wildcats futbol takımı dördüncü sezonuna ChyronHego Coach Paint Telestration (hareketli görüntü üzerinde özel bir kalem ile grafik çizimi) aracı ile girdi. KSU Wildcats’in eğitim programının en önemli unsurlarından birsi olan Coach Paint, antrenör personele profesyonel spor yayınlarında kullanılanlara benzer üst düzey grafik çizim teknikleri sunuyor. Ayrıca ekibin görüntü yapım birimi maç çekimlerini aydınlatmak ve zenginleştirmek için Coach Paint kullanıyor.

KSU Wildcats takımının futbol görüntü hizmetleri yönetmeni Scott Eilert şunları söyledi: “Coach Paint takımımızın vazgeçilmez bir üyesi. Coach Paint ile zenginleştirilen görüntüler antrenörlerimizin oyuncularımızla hızla ve akılda kalıcı bir şekilde haberleşmelerine yardımcı oluyor. Coach Paint görüntü yapım ş akışlarımızı büyük ölçüde zenginleştirdi ve dışarıdaki izleyicilerimize daha fazla heyecan katmamıza yardımcı oldu.

KSU Wildcats U.S. B 12 Conference adlı üniversite futbol liginde mücadele ediyor. Takım en baştan Coach Paint’i seçti, çünkü çözüm yayıncılar tarafından kullanılan standartların aynılarıyla hızlı aydınlatma ve öne çıkarma yapabilmek için sezgisel grafik yetenekleriyle antrenörler ve atletler için özel olarak tasarlandı. Wildcats antrenörleri Coach Paint ile oyuncuların ilgisini daha fazla çekebiliyor, taktikler ve teknikler çizebiliyorlar.

ChyronHego spor performans ve teknoloji çözümleri başkanı James Clarke-Reed yorum yaptı: “Uzun zamandır Coach Paint kullanıcısı olan Wildcats antrenörleri, aracın oyunculara taktikleri daha iyi anlatabilme yeteneğinden memnunlar. Coach Paint ayrıca takım için oyun senaryosu görüntüleri, oyuncu seçme görüntülerinin yapımlarında ve çekimlerde önemli yerleri vurgulamada da değerli bir kaynak olduğunu kanıtladı.

ChyronHego ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.