Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Porta Brace Yeni Ürünler Kış Kampanyası
Porta Brace Yeni Ürünler Kış Kampanyası
21.02.2018 09:20

2010 yılından bu yana yetkili satıcılığını üstlenerek Porta Brace ürünlerinin Türkiye pazarında satışına devam eden İdeapro, her yıl kış döneminde yaptığı kampanyalarını bu yıl da tekrarlıyor.  Bu sene yapılan kampanya, Panasonic, Blackmagic Design ve Sony firmalarının özellikle film ve prodüksiyon sektörüne sunduğu yeni kameraların yağmurluklarını kapsıyor. Kampanya‘nın en dikkat çekici tarafı ise ürünlerin menşei ülkesi olan Amerika satış fiyatlarıyla ve stoktan teslim olarak satışa sunulmuş olması. 

Kampanya kapsamında satışa sunulan ürünler

Sony PXW-FS7 için Yağmurluk: PortaBrace RS-FS7

Panasonic AU-EVA1 için Yağmurluk: PortaBrace RS-AUEVA1

Blackmagic URSA Mini Pro için Yağmurluk: PortaBrace RS-URSAMINIPRO

PortaBrace’in, bu kameraların fiziksel yapısına uygun olarak özel dizayn ettiği ürünlerin, öne çıkan genel özellik ve üstünlükleri şöyle. 

  • Porta Brace RC-Serisi kamera yağmurlukları, üzerine takılan kamerayı göz vizörü de dahil komple sarabilecek yapıda ve kamerayı kar, yağmur ve tozdan koruyabilecek şekilde dizayn edilmiştir.
  • Yağmurluk üzerinde, hafıza kartı ve bataryayı, yağmurluğun kamera üzerinden çıkarılmasına gerek kalmadan değiştirebilmeye uygun yapıda pratik açılabilir/kapanabilir cepler veya kapaklar mevcuttur.
  • Yağmurluk üzerinde, kameramanın kamera üzerindeki sürekli kontrol gerektiren gösterge ve uyarı lambalarını görmesini engellemeyecek yapıda, özel şeffaf pencereler mevcuttur.
  • Yağmurluk kumaşı yağmur, kar, rutubet gibi her türlü hava ve iklim koşullarına uygun, üç katmanlı su geçirmez malzemeden (triple-layer, tricot-finished nylon) imal edilmiştir. 


Porta Brace ‘nin diğer ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgi ve kampanya detaylarına, www.ideapro.com.tr adresinden ulaşabilir, 0(312) 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro‘yu arayabilirsiniz.