Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > DPA Mikrofonları CORE by DPA ile Güçleniyor
DPA Mikrofonları CORE by DPA ile Güçleniyor
22.02.2018 11:36

Profesyonel ses, kayıt ve yayın alanlarında net ve doğal ses sağlamakla bilinen DPA Microphones, minyatür yaka mikrofonları ve kafa takımı mikrofonlarına yönelik CORE by DPA adlı yeni yükselteç teknolojisini sunuyor. 

D:screet ve d:fine serisi mikrofonlarının dinamik aralığını veya çalışılabilir alanını artırmanın yollarını arayan DPA, en yüksekten en alçağa kadar daha da net ses üretmek için bu yeni yükselteciyi geliştirdi. 14dB’e kadar varan artışla CORE by DPA teknolojisi mikrofonlara fısıltıdan çığlığa kadar tüm düzey aralığında daha net ve açık bir ses veriyor.

DPA Microphones Ürün Müdürü Rene Morch şunları söyledi: “DPA Microphones yüksek kaliteli, net ve doğal ses veren mikrofon çözümleriyle biliniyor. Yeni CORE teknolojisi sevilen mevcut mikrofonların yerini almıyor, dünya çapında müşteri tabanımıza bir başka seçenek sunuyor. Canlı ses, tiyatro, film kaydı gibi her tip yapım sırasında gereksinim duydukları sesi yakalamaları için akla gelebilecek her seçeneği sunmak istiyoruz. DPA bu yeni, gözle görülemeyeni kulağın çok net duymasını sağlayan üstün çözümü sunmaktan heyecan duyuyor.

Minyatür mikrofonların içerisindeki kapsülde yer alan CORE, şu anda d:screet 4060, d:screet 4061, d:fine 4066 ve d:fine 4088 mikrofonlarda var. Yeni teknolojiye sahip olarak satın alınan mikrofonlar  öncekilerden ayırt edilebilmeleri için CORE ambalajında ve kablo üzerindeki seri numarasının yanında mavi bir etiketle teslim ediliyor. Mikrofon kapsülüne de CORE yazısı lazerle özenle yazılmış. Geri kalan d:screet ve d:fine mikrofonları ve tüm renk seçenekleri bu yıl CORE teknolojili olarak piyasaya sürülecek. 

Morch sözlerine ekledi: “Şirket olarak sunduğumuz çözümlerdeki temel değerleri her zaman korumak istiyoruz. Bu yeni teknolojiyle birlikte müşterilerimize bugün piyasadaki en iyi mikrofon çözümlerini sağlayarak firmamızın köklerine sadık kalmaya devam ediyoruz.

DPA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 34 54 numaralı telefondan Elit Işık/Ses Sistemleri’ni arayabilirsiniz.