Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > LAWO smartDASH Sistem Takip ve Ölçüm Çözümü
LAWO smartDASH Sistem Takip ve Ölçüm Çözümü
06.06.2018 10:27

Firmalardan bağımsız kurumsal yazılım smartDASH sistem takip ve gerçek zamanlı ölçüm çözümü, tamamen IP, tamamen SDI veya hibrid WAN/LAN yayın altyapısı üzerinde eksiksiz ağ ve medya görülürlüğü sağlamak için tasarlandı. 

IT ile video mühendislikleri arasındaki boşluğu dolduracak bir köprü olmak üzere stratejik konumlandırılan smartDASH, operasyonun her iki tarafına da hitap ederek bir ağın yaptığı medya akışlarının nasıl aktığı konusunda geniş kapsamlı bir görünüm sağlıyor. 

Bir UNIX OS tabanlı bu yazılım tanımlı ağ çözümü, basit bir kablo ID numarasından uluslararası bir geniş alan ağındaki (WAN) çoklu yayının yoluna kadar ağın çalışmasının her unsurunu belgeleyip hızla aratmak için güçlü ve dinamik bir veritabanı kullanıyor. Ayrıca, dev bir donanım haberleşme protokolleri kütüphanesinden yararlanan sistem, bir COTS-karma altyapının en sezgisel ve zengin verili sunum katmanlarını yaratmak için canlı ve pasif yol bağlantılarını otomatik olarak sorguluyor.

smartDASH ödüllü derin paket denetleme mikro hizmetleriyle, düşük bit hızlı OTT/ABR akışlarından sıkıştırmasız ST2110 stüdyo yapım akışlarına kadar geniş çeşitlilikte medya formatlarının izlenmelerini ve kodlarının çözülmesini destekliyor, dağıtım ağının paket hızını karakterize ediyor. Bu benzersiz yaklaşım ağ ölçüm göstergelerini ve karışık medya akışını tek ekranda sunarak operasyonun derinlemesine izlenmesini sağlıyor. smartDASH kullanıcıları yer kaplayan herhangi bir kurulum yapmak zorunda değiller ve yazılımı tesis içerisinde, özel veya halka açık bulut hizmetleri üzerinde, http kullanarak tarayıcı veya mobil aygıttan erişebiliyorlar. 

Ölçeklenebilen bir kurumsal yazılım çözümü olan smartDASH, bir medya ağının her köşesinden veri sağlıyor ve ağın ve destekleyici altyapının tüm unsurlarını kolayca belgeleyebiliyor. Bağlantıyı ve bant genişliği kullanımını tam doğrulukla görselleştiriyor, kaynaktan hedefe canlı medya akışlarını keşfedip izleyebiliyor, ağ ve medya veri noktalarını kullanılabilir bilgilere çeviriyor. Gelişmiş uzaktan ölçüm ajanları, hem hizmet içi hem de hizmet dışı alarm üretimi ve bildiriminin yanı sıra, ticari genel amaçlı COTS platformlarından üçüncü firmaların amaca özel cihazlarına gerçek zamanlı iletişim gerçekleştiriyor. 

Karışık medya akışlarının yüksek performanslı derin paket denetimi dahil tüm değişkenler, geniş kapsamlı ve birleşik sunum katmanı panolarında görüntüleniyor, veri hızı farkındalığı kazancı yükseltiyor. Ayrıca smartDASH aygıt demirbaş yedeklerinin izini sürüyor ve toplam mali,yeti yönetmek için sermaye harcaması (CAPEX) ve işletme giderlerinin (OPEX) hesabını tutuyor. 


Ürün smartDASH Sistem Takip ve Ölçüm Çözümü
Marka LAWO
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com