Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Calrec Brio Yayın Ses Konsolu
Calrec Brio Yayın Ses Konsolu
05.02.2019 16:23

Brio’nun geniş kapsamlı yayın özellik seti daha fazla yayıncıyı desteklerken, Calrec’in bilinen kalite düzeyini ve müşteri desteğini devam ettiriyor. Kendi sınıfındaki en güçlü ve küçük boyutlu dijital yayın ses konsolunu sunuyor.

Calrec Bluefin2 ailesinin en küçük üyesi Brio’nun denetim yüzeyi tüm konsollardan farklı. İki boyutu var; 892mm genişlikte, 36 fader, çift katmanlı yüzeye sahip Brio 36; sadece 484mm genişlikteki, 12 fader, çift katmanlı yüzeye sahip Brio 12. Her ikisi de benzeri tüm ses konsollarına göre belli bir alanda daha fazla fader sunuyor.

Calrec’in 20 yıllık dijital ürün geliştirme deneyiminin ürünü olan Brio’nun düzenli, küçük boyutlu ve yapılandırılabilen yüzeyi, çok sayıda ses kanalına anında erişim sunarken, sezgisel bir 15.6 inç HD dokunmatik ekran kullanıcı arayüzü daha derinlemesine kontrollere hızlı erişim sağlıyor. Aydınlatmalı bir grup döner kontrol donanımı, dokunmatik ekran kullanıcı arayüzü üzerinde görüntülenen değişkenler üzerinde hızlı ve hassas denetim sağlıyor.

Brio tamamen yayıncıların gereksinimleri üzerine odaklanan bir miks konsolu. Bu düzeyde ölçeklendirilebilir ve denetimli I/O, geniş kapsamlı izleme, surround ses ve yüksek kanal miktarları, yayıncılık için kapsamlı işlevler sunuyor. 

Piyasadaki internet içeriğini desteklemek için sürekli daha fazla ses miksi talebi, tamamen canlı yayın özellikleriyle dolu küçük konsollar isteniyor. Sektördeki ürünler geleneksel olarak temel yeteneklere sahip ve yayın ortamları için ideal donanıma sahip değil. Brio ilk uygulamaya özel alternatif.

Brio küçük boyutu sayesinde çok kolay taşınıp hızla kurulabildiği için, genel amaçlı bir çözüm olarak gerektiği her zaman kullanılabiliyor ve diğer Hydra2 uyumlu cihazlarla bağlanabilmesi çok yönlülüğünü daha da arttırıyor.

Brio kendine tamamen yetebilen bir ürün. Brio 36 analog ve dijital giriş/çıkış ve GPIO da sağlıyor. Ek genişletme giriş/çıkış yuvaları, daha fazla giriş/çıkış bağlamak için. Bir Hydra2 modülü de takılarak bağlanılıp Calrec Hydra2 ağı üzerinde ses paylaşılabiliyor.

Hydra2 konsolun gelişmiş yönetim olanaklarından, birden fazla IP ağı ile ara bağlantı dahil ağ çapında denetim için yararlanılabiliyor. Bu da sistemi gelecekte çıkabilecek formatlardan koruyor ve konsolun istenirse birden fazla ağ üzerinde çalışmasına imkan veriyor.


Ürün Brio Yayın Ses Konsolu
Marka Calrec
Firma A+SF Ses Işık
Telefon 0212 212 80 75 ve 0212 227 68 00
Web www.asf-avl.com