Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > VSNOne TV ile Kesintisiz Yayın
VSNOne TV ile Kesintisiz Yayın
06.02.2019 17:06

Tanınmış prodüksiyon şirketi Gestmusic Endemol, Operacion Triunfo adlı ünlü programını YouTube kanalından kesintisiz yayınlamak için VSN teknolojisini seçti. VSNOne TV stüdyolarda kayıtlı sinyallerin sürekliliğini otomatikleştiriyor ve kanalda 24 saat yayınlıyor. Yayın ilk gün internette 5 milyon izleme alırken, program bugün 1 milyar görüntülemeyi aşıyor. 

VSNOne TV sayesinde Gestmusic Endemol bir IP akış sinyali üreterek Parc Audiovisual de Catalunya’daki program tesisinde tüm kayıtlı içeriği YouTube üzerinde kesintisiz yayınlayabiliyor. Bunu yapabilmek için sistem iki ayrı oynatma listesine imkan vererek 24 saat yayın yapan kanalı bir adım ileriye taşıyor.

Programın bu platformdaki ikinci yayınında Gestmusic Endemol sekiz adede kadar katmanlı grafiğe izin veren sistem grafik yazılımı sayesinde genç izleyicileri cezp etmek için daha güçlü grafikler üretiyor. Çözüm Gestmusic Endemol yapım şirketine ilave etkinliklerin otomatikleştirilmesi, zaman kaydırma, izleyicilerden gerçek zamanda geri dönüş alma gibi diğer gelişmiş özellikler de kazandırdı. 

Tüm videolar 9 milyon yorum ve 11 milyon beğeni aldı. Bu veriler Gestmusic Endemol ile RTVE ekibinin başarılı bir strateji yürüttüklerini gösteriyor. 

VSN ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.