Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > TVLogic LVM-241S 24 inç LCD Monitör
TVLogic LVM-241S 24 inç LCD Monitör
23.02.2019 16:15

Üst sınıf QC-Grade LVM-241S, 1920x120 çözünürlüklü 24 inç IPS LCD panel, DCI-P3’e kadar geniş gamlı reprodüksiyon, zenginleştirilmiş kontrast oranı ve geniş izleme açısı sunuyor. Tamamen yeniden tasarlanan görüntü işleme ünitesi, güçlü çift kanallı performans ve parazitsiz resim reprodüksiyonu sağlıyor. Çeşitli kamera log-to-linear LUT’ları, sahada kolay yükseltme ve eksiksiz resim işleme özellikleri standart.

Ses düzeyi göstergesi

SDI veya HDMI terminalinden gelen görüntü sinyal girişiyle birlikte gömülü ses sinyalinin düzeyini görüntülüyor.

Kapalı yazı

Kapalı yazı desteğine sahip.

Blue Only/Mono 

Ekranda görüntülemek için Red ve Green kanallar kullanılmayıp, sadece Blue veya Monochrome kanal kullanılıyor. Bu işlev SMPTE Color Bar yardımıyla ekranın renk tonlarını ayarlamak için kullanılıyor. Örneğin Blue kanalı görüntüledikten sonra Color (renk doygunluğu) ve Tint (ton) ayarlanarak, orijinal Magenta ile Cyan’ın aynı parlaklıkta, orijinal Gray ve Blue’nun aynı parlaklıkta olmaları sağlanabiliyor. 

Focus Assist 

Kullanıcıyı en iyi odak için bilgilendirmek amacıyla görüntünün sınırları üzerindeki piksellere bir renk atıyor. Kullanıcılar bu işlevle özellikle sığ alan derinlikli çekim yaparken odaklanan alanı odak dışı alandan kolayca ayırt edebiliyorlar. 

H/V Delay

Blanking alanı kontrol edilebiliyor ve ekranın ortasında yatay ve dikey aralıklar görüntülenerek sinyaller senkronize edilebiliyor.

Key Lock

Düğme veya tuş kontrolünü kilitliyor.

Marker

Ekranda çeşitli türde en/boy görünüm oranlarını gösteriyor. Çizgi rengi ve saydamlık seçenekleriyle çok çeşitli işaretleyici ve güvenli alan kullanılabiliyor. Standart işaretleyicilerden biri gereksinimi karşılamazsa, bir User Marker seçeneği de var.

Range Error

Giriş sinyalinin Luma (Y’) ve Chroma (C’) bilgilerini analiz edip, giriş sinyali belirlenen minimum ve maksimum değerleri aşarsa pikseller yanıp sönüyor. Bu sayede kullanıcı daha iyi bir pozlama ayarı için istenmeyen sinyal düzeylerini kolayca bulabiliyor.

Time Code Display

Ekranda zaman kodu bilgisini gösteriyor.

User Aspect

Genişlik / yükseklik görüntüleme oranı ayarlanıyor.

Çeşitli Tarama Modları

Resmin boyutu denetleniyor. Overscan: Resmin dört kenarının etrafında izleyici tarafından pek fark edilmeyebilen fazladan alan. Underscan: Resmin boyutunu kısıtlayıp kameranın gördüğü her şeyi gösterme. 1:1 pixel: Belli bir çözünürlükle veya en/boy oranıyla eşleştirmek için tarama yapmadan orijinal resim çözünürlüğünü görüntüleme.

Waveform/Vector Scope

Waveform Y: Giriş sinyalinin Luma (Y’), Cb, Cr bileşenlerini dalga şeklinde gösteriyor. Vector Scope: Giriş sinyalinin ‘B-Y’ ve ‘R-Y’ renk bileşenlerini X-Y eksenleri üzerinde görüntülüyor.

Camera Lut

Dışarıya giden Log sinyaline LUT’lar uyguluyor. Başlıca her kamera üreticisi için bir LUT var (LOG-C, C-LOG, S-LOG 1,2,3 ve RED Gamma 3,4).

SD/HD İçin 1:1 Piksel Eşleştirme 

Belli bir çözünürlükle veya en/boy oranıyla eşleştirmek için tarama yapmadan orijinal resim çözünürlüğünü gösteriyor.

3G-SDI Level A/B

3G-SDI Level A/B girişini destekliyor.

UMD

ANC (ancillary) verinin kullanıcı tarafından düzenlenmiş 8 karakterini, kaynak ID veya tally sinyalini ekranda gösteriyor.

PBP (Picture by Picture)

Ekranda aynı anda birden fazla girişi görüntüleyebiliyor.

HDR Emulation

HDR emülasyon işlevi kullanıcılara çekim yerinde bir HDR görüntünün nasıl görüneceğini kontrol etme imkanı sunuyor. PQ, HLG ve SLog3 modları ayarlanabiliyor.

Özel 3D LUT Alımı

Kullanıcı Davinci Resolve gibi NLE yazılımlarında yaptığı kendi 3D-LUT dosyalarını USB flash bellekle yükleyebiliyor ve VFM-055A veya F-7H üzerinde görüntüleyebiliyor. Monitörde LUT’lar senkronize edildikten sonra, prodüksiyonda kolayca değiştirilebiliyor. 


Ürün LVM-241S 24 inç LCD Monitör
Marka TVLogic
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com