Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Harman Soundcraft Ui24R 3.0 Mikser Yazılımı Güncellemesi
Harman Soundcraft Ui24R 3.0 Mikser Yazılımı Güncellemesi
26.03.2019 19:35

Harman Professional, Soundcraft Ui24R yüzeysiz mikser ve çok kanallı dijital kayıt cihazı için ücretsiz bir aygıt yazılımı güncellemesi olan 3.0 versiyonunu duyurdu. 

Kaskad bağlantı

İki adet Soundcraft Ui24R mikser Ethernet yoluyla bağlanarak miks kapasitesi iki katına çıkarılabiliyor ve konsollar arasında yeni bir 32x32 çift yönlü ses yolu elde ediliyor. Kullanıcılar Soundcraft Ui24R’nin HTML5 ekran kullanıcı arayüzü üzerinde tek bir tıklamayla Host ve Remote üniteler arasında kolayca geçiş yapabiliyorlar. Bu yeni işlevin yaygın uygulamaları arasında mikrofon girişlerini iki katına çıkarma, alt mikser olarak ikinci bir Soundcraft Ui24R ekleme, iki adet Soundcraft Ui24R kullanarak her biri kendi EQ/Gate/Compression özeliklerine sahip iki tane tamamen bağımsız miks yaratma gibi seçenekler var. 

Cue Recall

Soundcraft Ui24R mikserin yeni Cue özelliği, miks ayarlarının saklanmasını ve hızla bulunup getirilmesini sağlıyor. Soundcraft Ui24R yönlendirme ve işlemci tipi değişikliklerini engelleyip, özelikle alçak sesli etkinlikler sırasında önemli olan kesintisiz çalışmayı sağlayabiliyor.

UDP aydınlatma denetimi

Soundcraft Ui24R HTML 5 arayüzündeki yeni bir UDP görüntüsü, aydınlatma yazılımı veya ışık denetleyici donanımı gibi harici unsurlara Ethernet üzerinden endüstri standardında UDP komutları göndermek için sade butonlar sunuyor. Bu özelliğin önemli bir kullanımı olan önceden ayarlanmış aydınlatma işlemlerini başlatmak, ses mühendislerinin veya gönüllülerin aydınlatma deneyimine sahip olmadığı tiyatrolar ve kurumsal sunum kurulumları için ideal. 

Lexicon Reverb PreDelay

Soundcraft Ui24R mikserdeki gömülü Lexicon işleme, artık Reverb PreDelay ile geliştirildi. Böylece kullanıcılar ilk yüzey yansımalarından önce zamanı kolayca belirleyebiliyor, istenen akustik ortamı daha hızlı simüle edebiliyorlar.

Big Desktop

Yeni Big Desktop INFO görünümü, tüm Soundcraft Ui24R miks ortamının görüntüsünü tek bir geniş konsol yüzeyi olarak sunuyor. Kullanıcılar kapı, sıkıştırıcı, EQ eğrisi, FX ve Aux gönderimlerinin grafiklerini görebiliyor, ve basit çift tıklamalarla kurgu için kontroller arasında geçiş yapabiliyorlar. Bu özelik 1080p çözünürlüklü ekranlar üzerinde kullanım için tasarlandı.

Genişletilen dokunmatik ekran desteği

Kullanıcılar yirmi beşten fazla dokunmatik ekranla Soundcraft Ui24R mikseri denetleme seçeneklerine sahipler. Soundcraft Ui24R’ya HDMI ve USBN yoluyla doğrudan bağlantı mümkün. 

Soundcraft Ui24R 3.0 Firmware Update, kayıtlı mikser kullanıcıları tarafından ücretsiz indirilebiliyor. 


Ürün Soundcraft Ui24R 3.0 Mikser Yazılımı Güncellemesi
Marka Harman
Firma Ertekin
Telefon 0212 312 24 24
Web www.ertekin.com.tr