Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Solid State Logic
Solid State Logic
01.10.2019 10:01

SiX Masaüstü Mikseri

Sıradan bir gözle bakan için SiX diğer herhangi bir kompakt masaüstü miksere benziyor. Daha yakından bakıldığında ise tüm SSL konsollarında olduğu gibi, altı, her türlü yaratıcı olasılığı kapsamak için tam esnekliğe yönelik takıntılı bir istekle tasarlanan dikkatle düşünülmüş özelliklerini açığa çıkarıyor. Küçük olsa da SiX klasik bir SSL tasarımı. DNA’larında yaratıcı stüdyo iş akışı alanında 40 yılı aşkın gerçek bir deneyimi barındırıyor. SiX’i dinlediğinizde, her SSL konsolunun dikkat çekici bir özelliği olan kusursuz sonik performansı fark ediyorsunuz. SiX büyük bir konsolun sesini ve etkileyici bir yan özellik setini, bir çantada istediğiniz yere götürebileceğiniz kadar küçük bir formatta sunuyor. 


S500m Konsol

Solid State Logic’in yeni nesil System T yayın ses yapım sistemlerinin son halkasını S500m konsol oluşturuyor. System T’nin tüm üst düzey özelliklerini bünyesinde toplayan konsol form faktör olarak hafifliğiyle dikkat çekiyor. S500m, OB ve flayback gibi hafiflik ve mobilitenin ihtiyaç duyulduğu uygulamalar için özel olarak üretilmiş. Modüler işlevselliği sayesinde konsol genişletilmiş ‘meter bridge’ ile veya olmadan da kurulabiliyor. Bu, konsol sehpası,’meter bridge’ taşıma kutusu ile Tempest Engines ve Network I/O için iki 8RU raktan oluşan tüm yapım sisteminin özel üretim rak kasasında nakledilebilmesini sağlıyor.  


Next Generation Audio (NGA)

Yayın içeriklerinde NGA’ya olan talebi karşılamak için System T’nin mimarisi çoklu ses formatlarının işlenmesini sağlıyor. Böylece kanal tabanlı, nesneler, Ambisonics ve stereofonik gibi çevreleyen 3 boyutlu sesler elde edilebiliyor. ATSC 3.0, Dolby Atmos, ve MPEG-H formatları destekleniyor. Sennheiser AMBEO işbirliği sayesinde AMBEO VR Mic için konsolda dönüştürme desteği de mevcut. Bir 360 dönüştürücü ile 4.0’dan 7.1.4’e kadar çok kanal çıkış için render yapılabiliyor. 

www.solidstatelogic.com

Önceki Makale
Soliton
Sonraki Makale
SoftIron
En Çok Okunanlar
Dergi