Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Comrex ACCESS NX IP Ses Kodek
Comrex ACCESS NX IP Ses Kodek
22.10.2019 18:25

ACCESS NX istenen her yere götürülebilecek bir IP ses kodek. Tepeden tırnağa gelişmiş özel güvenilirlik katmanı CrossLock için bir platform olarak tasarlanan ACCESS NX, en zayıf ağlar üzerinde bile mümkün olan en yüksek kalitede ses gönderip alabilecek şekilde geliştirildi. 

ACCESS NX saha kenarından canlı yayın yapmak, yolculuk halindeyken sohbet programı yapmak, her türlü çalışmayı yürütebilecek bir kodek satın almak isteyenler için yeterince çok yönlü bir kodek olarak tasarlandı.

  • AAC ailesi ve Opus kodlayıcılar
  • Switchboard TS sunucu kullanımı
  • CrossLock teknolojisi
  • İki adet mic-line girişi
  • Opsiyonel 4 kanallı mikser
  • İki adet USB portu
  • 5 inç boyutlu kapasitif dokunmatik ekran
  • Dahili Ethernet portu
  • Dahili pil ile 6.5 saate kadar konuşma süresi (mikserle 5 saat)

Bağlantılar

ACCESS NX bağlantı için çeşitli yollar sunuyor. Bir Wi-Fi modem içeren ACCESS NX, bütünleşik bir Ethernet portuyla kablolu DSL veya geniş bant kabloya bağlanabiliyor. Ayrıca USB hücresel veya Comrex Connect modemler kullanılarak 3G/4G ağlara bağlanılabiliyor. ACCESS NX kodekteki bütünleşik bir web tarayıcı, halka açık IP Wi-Fi ağlara girişi kolaylaştırıyor. Ağlar karıştırılıp eşleştirilebiliyor. ACCESS NX aynı anda Wi-Fi, kablolu internet, hücresel modemlere bağlantıları destekleyebildiği için, bağlantıların her biti kullanılabiliyor. 

Yine de eski kablolu telefon hizmetleri (POTS) kullanmak gerekiyorsa, ACCESS NX eski analog telefon hatlarıyla kullanmak için ayrıca satılan bir USB POTS/PSTN modem ile uyumlu. 

CrossLock teknolojisi

Bugün piyasadaki en gelişmiş ağ yönetim araçlarından CrossLock, kullanıcılara aynı anda birden fazla IP ağını kullanma yeteneği kazandırıyor. 

Yeni bir ağa bağlanıldığında CrossLock hemen ne kadar bant genişliğinin kullanılabileceğini değerlendirirken, gecikme ve seğirme bilgilerini hesaplıyor ve halihazırda kullanıma uygun tüm bant genişliğinin avantajlarından yararlanmak için iki bağlantıyı birleştiriyor.  Yeteneği sadece iki ağı birleştirmekten ibaret olmayan CrossLock, görüntü akışının ne kadarının her bir ağa yerleştirilebileceğini gerçek zamanda dinamik olarak ayarlıyor. Gerektiğinde CrossLock uygun hata düzeltme, kurtarma, gizleme teknikleri uygulayabiliyor. Bir ağ kullanılamaz hale geldiğinde CrossLock onun bağlantısını hiç kullanıcı müdahalesi olmadan kesebiliyor. 

Kullanıcı arayüzü

5 inç boyutlu kapasitif bir dokunmatik ekrana sahip ACCESS NX, sahada kolayca kullanılabiliyor. Ayrıca gelişmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip ACCESS NX, önceki modelinden daha da kolay kullanımlı olarak tasarlandı. Renkli LED VU ölçüm göstergeleri kırpmaları net bir şekilde gösteriyor. 

Switchboard

Artık IT bölümünün üzerindeki yük azaltılabiliyor ve uzaktan çalışmalarda endişe azalıyor. Switchboard sayesinde kullanıcılar verileri Comrex tarafından bakım ve koruması yapılan özel bir sunucu üzerinden yönlendirerek, özel LAN’lar ve ateş duvarları gibi yaygın IP ağ bağlantı engellerini atlayabiliyorlar. Switchboard oteller, okullar gibi uzak bağlantı yapılan her yerde karşılaşılabilen tanıdık olmayan Wi-Fi ağlara giriş yapmayı (log on) kolaylaştırıyor. ACCESS ünitesi satın alımına Switchboard kullanımı dahil.


Ürün ACCESS NX IP Ses Kodek
Marka Comrex
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com