Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Tascam VS-R265 ve VS-R264 Görüntü Akış ve Kayıt Aygıtları
Tascam VS-R265 ve VS-R264 Görüntü Akış ve Kayıt Aygıtları
18.01.2020 10:00

IP üzerinden AV kodlayıcı ve kod çözücüler VS-R265 ve VS-R264, H.265/HEVC veya H.264 görüntü kodeklerini kullanarak 4K/UHD veya Full HD çözünürlüklerde ses ve görüntü malzemelerinin aynı anda kodlanmasını, internet akışlarının yayınlanmasını ve kodlarının çözülmesini sağlıyor. Kurumsal ağlar ve geniş alan ağları (WAN) üzerinden iletimler, internete canlı görüntü ve ses akışı veya kaydedilen dosyaların ağ belleğine otomatik FTP yüklenmesi için kullanılabiliyorlar. Açık internete görüntü akış formatlarından ve protokollerinden yararlanan her iki model, içerik dağıtım ağlarını (CDN) ve YouTube, Wowza, Ustream, AWS Elemental MediaLive, CloudFront gibi canlı internet platformlarını destekliyor. 

Ethernet üzerinden veya harici 12 Volt kaynakla enerjisini alan bu çok yönlü üniteler, ses gömme ve ayırmalı HDMI giriş-çıkışı, otomasyon ve denetim sistemlerinin içerisine bütünleştirme için bir RESTful API’den eksiksiz denetim sunuyor. 

Tascam VS-R265 / VS-R264 profesyonel ses sistemleriyle uyumluluk için yapılandırılabilen referans düzeyleriyle Euroblock konektörleri yoluyla  tamamen dengeli ses giriş-çıkışını destekliyor. Amatör tüketici aygıtlarıyla uyumluluk için dengesiz 3.5 mm stereo mini jaklar da var.

Çift yönlü AV operasyonu, canlı online akış, SD ortamına güvenli kaydın ardından web sitesi için yükleme olanakları, canlı etkinlikler, konferanslar, hükümet toplantıları, yönetim kurulu sunumları, konser salonları ve salonlar ile mekanlar arasında bağlantılar için ideal. Küçük 1U boyutlu, yarım kabin rafı kaplayan bu iki ünite kabin rafına yan yana yerleştirilebiliyor. Verilen montaj desteğiyle bir rafın altına vidalanabiliyor ya da bir masanın üzerine kolayca yerleştirilebiliyor.

Güvenilir AV akışı

Bir internet eğitim oturumunun, sunumunun veya etkinliğin görüntü sinyalinin akışını yaparken VS-R265 / VS-R264 sinyali kodlayıp, kullanılan hizmet için gereken hedef formata göre sinyali alt düzeye düşürerek çevirebiliyor.  

Standart akış protokolleri desteği

Tascam VS-R265 / VS-R264 geniş çeşitlilikte uygulamalarla uyumluluk için RTMP, RTP/RTSP, Multicast ve Unicast gibi standart internet akış protokolleriyle uyumlu.

Profesyonel ses

VS-R265 ile VS-R264 Tascam’in profesyonel ses sektöründeki uzun geçmişe dayanan deneyiminin avantajlarını taşıyorlar. Dengeli analog girişleri ve çıkışlar, yapılandırılabilen çıkış düzeyleri, seçilebilen referans seviyeleri ve mükemmel ses devreleriyle bu AV internet görüntü akış aygıt arabirimleri her türlü stüdyo ortamıyla ve sabit kurulum sistemiyle kusursuz çalışıyor. 

Kolay ayar değiştirme

Modern, kullanımı kolay bir web arayüzü sayesinde tablet veya masaüstü bilgisayar üzerinde bir web tarayıcı kullanılarak ağ üzerinden tüm aygıtlar yapılandırılabiliyor. 

Uygulamalar

Kurumsal duyurular veya işletme raporları personele ve hissedarlara canlı olarak internet akışı yoluyla dağıtılabiliyor. Bu tip canlı etkinlikler kaydedilip, daha sonra şirketin web sitesine yüklenebiliyor.

Tipik bir ders veya eğitim oturumunda bir bilgisayardan gelen içerikler olur. Tek bir VS-R265 veya VS-R264 ile bir kameradan gelen sinyalin mi yoksa dizüstü bilgisayardan gelen HDMI çıkış sinyalinin mi işleneceğine karar verilebiliyor. İki kaynak arasında seçim yapmak için basit bir HDMI anahtarı da eklenebiliyor. Diğer bir olasılık, her iki görüntüyü bir defada akıtmak veya kaydetmek için iç içe veya yan yana resim ölçeklendirmeli küçük bir canlı görüntü işlemcisi kullanmak. Ya da iki adet VS-R265 / VS-R264 aygıtı kullanıp iki sinyali ayrı ayrı kaydederek, daha sonra görüntü kurgu yazılımı kullanarak birleştirmek ve sonucu web sitesine veya herhangi bir içerik sağlayıcıya yüklemek. 

İnternetten canlı konser yayını

Günümüzde küçük müzik tesisleri bile yüksek çözünürlüklü kameralar satın alabiliyorlar. Bu tip bir kamera ile pahalı olmayan bir görüntü kodlayıcı/kaydedici bir araya getirildiğinde, gösteri kaydedilirken canlı olarak YouTube, Facebook Live veya mekanın web sitesindeki bir üye alanına akışı da yapılabiliyor. Bu olanak müzik grubuna ve tesise ek gelir getirebiliyor.

Halka açık etkinlik yayını

İkinci bir VS-R265 / VS-R264 kullanılarak halka açık ekranlardan gösterim amacıyla bir projektörü veya dev ekranı beslemek için dünyanın her yerinde canlı akışın kodu çözülebiliyor. Kod çözücü sesi ayırabiliyor ve bu yüksek kaliteli sinyalin çıkışını dengeli konektörler yoluyla ses sistemine aktarabiliyor da.

Politik süreçlerde şeffaflık için canlı akış

Yerel yönetimler için vatandaşlara karşı şeffaflığın bir yolu, toplantı ve kurul toplantı oturumlarını internet üzerinden kolay erişilebilir kılmak. Vatandaşlar toplantıları canlı izleyebiliyor, ve bu oturumlar kaydedildiği için sonrasında da erişilebiliyor.

Çok ekrana canlı akış

Büyük şirketlerin ve konferans merkezlerinin lobi alanlarında genellikle çok sayıda ekran bulunuyor ve o anki etkinlik veya reklamlar bu ekranlardan görüntüleniyor. VS-R265 ile VS-R264 bu tip görüntü içeriklerini standart ağ altyapıları üzerinden dağıtabiliyor. Böylece pahalı video kablosu kurulumlarına olan gereksinim ortadan kalkıyor ve zorlu koşullarda bile daha iyi görüntü kalitesi garantileniyor. 


Ürün VS-R265 / VS-R264 Görüntü Akış ve Kayıt Aygıtları
Marka Tascam
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com