Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Tascam Model 16, 14 Kanallı Analog Mikser
Tascam Model 16, 14 Kanallı Analog Mikser
19.03.2020 13:02

Tascam Model 16 mikser, üst düzey ürün Model 24’ün güçlü kayıt ve miks özelliklerini ve işlevlerini küçük ve uygun maliyetli bir yapıda sunarak, analoğun sıcaklığını dijital bir iş akışıyla birleştiren, eksiksiz özellikli, küçük boyutlu bir mikser oluşturuyor. Çok kanallı kaydedici, USB ses arabirimi, efektler, geniş kapsamlı miks ve yönlendirme yetenekleri, Bluetooth kablosuz bağlantı sunan Tascam Model 16, küçük formatlı canlı performans, kayıt ve prodüksiyon ortamları için ideal bir miks çözümü.

Tam esneklik için 14 giriş

Erişilmesi kolay panel üstü 14 adet giriş, mikrofonlar, müzik aletleri ve diğer ses kaynakları için esnek seçenekler sunuyor. Canlı kayıt veya miks için 10 adede kadar mikrofon, 14 hat sinyali veya 2 müzik aleti bağlanabiliyor. Bir internet ses akış aygıtı için Bluetooth 5.0 özellikli stereo giriş, aynı zamanda CD çalar ve mobil Playback aygıtının doğrudan bağlantısı için RCA konektörler ve bir stereo mini jak da sağlıyor.

Üstün ses kalitesi

1-8 mikrofon girişleri saf, saydam ve doğal ton, ultra düşük gürültü için Tascam’ın Ultra-HDDA (High Definition Discrete Architecture) teknolojisiyle üstün ses kalitesi sunuyor.

Profesyonel kanal şeridi kontrol özellikleri

Her kanalın üzerindeki klasik bir kazanç düğmesi, giriş düzeylerinin hassas ve tam olarak ayarlanmasını sağlıyor. Basmalı butonlu bir alçak kesim filtresi ve üç konumlu giriş seçici (Live/PC/MTR), giriş kaynak sinyallerinin hızlı ve kolay denetlenmelerini kolaylaştırıyor. 1-8 girişler üzerinde tek düğmeli hat içi sıkıştırıcı ve 3 bantlı bir EQ var.

Maksimum ses yönlendirme olanakları ve takip

Üç adet Aux veri yolu (Monitor 1, Monitor 2 (pre/post) ve Effects) ve PFL, Model 16’nın profesyonel düzeyde sinyal yolu yönlendirme seçeneklerini tamamlıyor. Bir Sub grubunun sağladığı ek stereo hat çıkışları çifti, örneğin ek bir yükselteci sürmek için kullanılabiliyor.

Üç adet Aux çıkışı, ses sinyallerinin sahne monitörlerine ya da dış efekt sistemleri, sinyal işlemcileri, kulaklık miksleri gibi harici aygıtlara yönlendirilmelerini sağlıyor.

Ayrı seviye fader’li ek bir Control Room çıkışı, bir çift güçlü stüdyo monitör hoparlörünü sürmek için kullanılabiliyor.

16 kanallı dijital kaydedici

Model 16’nın çoklu kanal kısmındaki güçlü bir dahili 16 kanallı dijital kaydedici, aynı anda 14 adet giriş sinyalini ve ana stereo miksini dahili bir SD karta üstün 48KHz/24 bit kalitesinde kaydediyor. Canlı performanslardan provalara, topluluk etkinliklerinden toplantı ve konuşmalara kadar her şey kaydedilebiliyor.

Kaydedilen parçalar hemen mikslenebiliyor, master kayıtları oluşturulabiliyor ve daha fazla kurgu, formatlama ve yayınlama için bir bilgisayara aktarılabiliyor.

Yüksek kaliteli dahili ses arabirimi

16 girişli ve 14 çıkışlı bir dahili USB ses arabirimi, harici bir DAW (Digital Audio Workstation) cihazına kayıt veya bu cihazdan çalmak için sesi 48 KHz örnekleme hızı ve 24 bit çözünürlükte kaydediyor. Yeni kuşak Tascam USB sürücünün imkan verdiği minimum boyutta ses tamponu, dört örneğe kadar düşük ayarlanabiliyor. Bu özellik ses kaydederken son derece düşük gecikme ve en yüksek düzeyde verimlilik sağlıyor.

Çok yönlü giriş yeteneği

Kanal Mode anahtarı kullanılarak her kanalın giriş kaynağı gerektiği gibi seçilebiliyor. Böylece çok esnek bir giriş yapılandırması seçilebiliyor; aynı anda bazı girişler canlı, bazıları dahili çok kanallı kaydediciden parça çalabilirken, diğerleri bir bilgisayardan USB aracılığıyla parçalar çalabiliyor.

16 kurgulanabilir çoklu efekt

Model 16’nın çok yönlü efekt kısmı yankı, gecikme, koro gibi 16 adet kurgulanabilen ve ayakla denetlenebilen çoklu efektler sunuyor. Her efekt menü kullanılarak bir parametrenin değiştirilmesine izin veriyor. Seçilen efekt kendi fader’i kullanılarak ana stereo çıkışa mikslenebiliyor ve monitör veri yollarına da uygulanabiliyor.

4 bantlı master EQ

İki (geniş/dar Q) taranabilen orta bantlı bir dört bantlı ekolayzır, mükemmel miksi yaratmak için ayarlanabiliyor. Bu EQ isteğe bağlı olarak ana çıkışlara ya da monitör ½ çıkışlarına atanabiliyor.

Opsiyonlar ve aksesuarlar

Kayıt ve miks olanakları RC-1F Footswitch, AK-RM16 Rack Mount Kit, AK-DC16 Dust Cover, TN-Series mikrofonlar ve TH-02 kulaklıklar ile genişletilebiliyor.


Ürün Model 16 Analog Mikser
Marka Tascam
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com