Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hollyland Mars400S ile Uygun Fiyatlı Kablosuz İletişim
Hollyland Mars400S ile Uygun Fiyatlı Kablosuz İletişim
18.04.2020 18:10

Geçmişte, üst düzey film setlerinde kablosuz video sistemleri çok pahalıydı ve bu sistemler çoğunlukla büyük yayıncılık şirketlerinde kullanılmaktaydı. Son yıllarda giderek daha uygun fiyatlı ürünler çıkmaya başladı. Hollyland Mars400S hem HDMI hem de SDI giriş çıkışlarını desteklemesiyle fark ediliyor.

Mars400S alıcıda bir SDI monitör, vericide bir HDMI kamera kullanabileceği gibi vericiye takılı bir SDI kamera ve alıcıda bir HDMI monitör ile kullanım imkanına sahip.

Video bağlantı noktalarının üzerinde, her iki ünitenin Firmwire güncellemesini yapmak için Type-C Tipi bir USB soketi bulunuyor. Diğer tarafta 6-16V DC arası bir DC güç giriş soketi ve bir güç açma / kapatma butonu var. Üst bölümde bir çift standart dişi SMA antenini vidalamak için erkek SMA soketleri var. Cihazda 4 antene ihtiyaç duyulmasına rağmen Hollyland kutuya 5 anten eklemekte. 

Her birimin arkasında Sony NP-F tarzı L serisi pil için bir soket bulunuyor. Cihazı hafif tutmak için NP-F550 tarzı piller kullanılabildiği gibi NP-F970’ler de gayet iyi işliyor. Ayrıca DC girişinden de besleme yapmak mümkün.

Mars400S, 120m menzile sahip ve 200m’de bile sıfır gecikme ile çalıştığı durumlar gözlenmiş. Değiştirebilir antenler ile sağlam metal yapıda geniş format desteği veren bu ürün, yüksek trafikli yerlerde hızı optimize etme seçeneği sayesinde yüksek kalitede pürüzsüz video sağlıyor. Geniş format desteği, gün ışığında okunması kolay OLED ekran, paraziti kontrol etmek ve en güçlü sinyal kanalını bulmak için kanal tarayıcı, iOS/Android mobil cihaz bağlantı desteği gibi güzel özellikleri de barındırıyor.

Hollyland Mars400S hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan ya da 0549 464 40 89 Whatsapp numarasından Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.