Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > GB Labs Takip Edilebilen Analizler ve Tek Adımda MHL Desteği Sunuyor
GB Labs Takip Edilebilen Analizler ve Tek Adımda MHL Desteği Sunuyor
24.04.2020 13:15

Akıllı veri depolama çözümlerinde uzman GB Labs, kendi SPACE, ECHO ve VAULT akıllı veri deposu aygıtlarında kusursuz çalışan kullanıcı arayüzü Analytics Centre’ın son sürümünün eksiksiz bir şekilde izlenebileceğini duyurdu.

Bellek deposuna gereksinim duyanların ilgisini çekeceği üzere, Analytics Centre kullanılmakta olan bellek sistemlerinin taşıdıkları verileri nasıl ele alıp yönettiklerini sürekli analiz ediyor. Ekran gerçek zamanlı hız ve veri tüketimi gibi önemli ağ ve bellek alanı kullanımı hakkında çok doğru ve değerlendirilmesi kolay bir görünüm sağlıyor. Tamamen takip edilebilen erişim geçmişinin günlük kaydı (log), veri kullanımı hakkında eksiksiz bir görüntü sunuyor. 

GB Labs Media Hash List (MHL) desteğinin sanal tanıtımlarını yapacak. MHL her türlü kopyanın orijinal kaynağıyla tıpatıp aynı olmasını garantilemek için tasarlandı. Çeşitli servis sağlayıcılara LTFS üzerinde dosyalar sunan OTT medya akış hizmetleri için önemli.

Bu servis sağlayıcıların dosyaların düzgün ulaşmalarını garantilemek için veri kaydetme, sağlamasını yapma ve bir MHL raporu üretme yeteneklerini göstermeleri gerekiyor. Kontrol edilip onaylandıktan sonra medya akışı yapan taraf servis sağlayıcıya medyayı kullanma izni verebiliyor. 

Bu süreç tipik olarak çoğu satıcının sağladığı yazılımla çok sayıda adım gerektiriyor, ama GB Labs yazılımı tek adımda hepsini yapıyor. Dosyaları belli bir yere kaydediyor, bir MHL yaratıyor, sağlamasını (hata kontrolünü) yapıyor, ve dosyalar anında onay için geri gönderilmeye hazır hale geliyor. 

GB Labs ayrıca mevcut bant genişliğinin aktif ve akıllı bir şekilde kullanılmasını sağlayan Dynamic Bandwidth Control; en son CloakDR; SPACE, ECHO ve VAULT (S.E.V) serisi için iş akışını geliştiren özellikler; S.E.V., FastNAS ve EasyLTO serileri için en son CORE.4 ve CORE.4 Lite OS işletim sistemlerini de sunuyor.

GB Labs ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.