Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Edgeware Teknolojisi Malta’da
Edgeware Teknolojisi Malta’da
19.05.2020 11:50

Malta’nın en büyük komünikasyon servis sağlayıcı firması ve televizyon, genişbant, sabit ve mobil telefon hizmetlerinden dördünü (Quad Play) de veren ilk firması GO, ülkede televizyonun geleceğini şekillendirmesine yardımcı olması için Edgeware ile çözüm ortaklığını genişletiyor. Şirketin yeni çözümündeki Edgeware CDN (içerik dağıtım ağı) ve Origin platformları, çoklu ekran hizmetleri vermesini ve izleyicilere tamamen mobil ve esnek bir TV deneyimi sunmasını sağlıyor. 

Karasal yayın ile kablo TV’nin kıyasıya rekabeti devam ederken, GO hamle yapmaya ve abonelerine talep ettikleri kişiselleştirilebilen ve yüksek kaliteli izleme deneyimini sağlayan bir çoklu ekran hizmeti vermeye hazırlanıyor. 

Edgeware’in CDN ve kusursuz orijin çözümlerini kullanması, GO’nun canlı ve VoD varlıklarının değerini açığa çıkarıyor. GO artık en son dağıtım teknolojilerine ve daha fazla format üzerinde reklam, altyazı ekleme gibi daha fazla yeteneğe erişebildiği için, televizyon hizmetlerini çok daha fazla etkileşim ve mobiliteyle geliştirebiliyor. 

GO TV Sistemleri Müdürü Chris Attard şunları söyledi: “Hizmetimizi etkin şekilde kurabilmek için aynı anda 100.000 internet görüntü akışıyla başa çıkabilecek, yüksek kaliteli çözümlere başvuruyoruz. İstediğimiz güvenilirliği başka bir sunucu donanımı sağlayamazdı, ve Edgeware gereken her şeyi yerinde sağladı. Edgeware’in sunduğu uçtan uca çözüm sayesinde başka bir yere gitmeye gerek yok. Her şey tek muhataptan karşılanabiliyor ve bizim için yenilikçi televizyona devam etmek önemli.

Yıllardır Edgeware müşterisi olan GO, 2010 yılında izleyicilerine canlı televizyonu istedikleri zaman seyretme (catch-up), geri alma, kayıt ve duraklatma gibi çekici özellikler sunmak için firmanın IPTV çözümünü kurmuştu. Bu kurulum GO’ya 100.000’den fazla sadık ödemeli TV abonesi tabanı oluşturmasında yardımcı oldu. 

Attard sözlerine devam etti: “Küçük ve dinamik bir müşteri olarak sık sık sınırları zorlamamız bazen güçlükler getirebiliyor. Ancak Edgeware ile daima çok açık bir diyalogumuz oldu ve ekipleri her zaman sağladıkları serviste hızlı oldular. Edgeware müşterilerin istedikleri TV hizmetlerini yaratma sürecimizde çok önemli bir çözüm ortağı oldu. Dokuz yıllık işbirliği ve yeni bir heyecan veren proje, mutlu bir müşteri olduğumuzu kesinlikle kanıtlıyor.” 

Edgeware Ürün ve Teknoloji Başkanı Johan Bolin ekledi: “GO her zaman televizyon hizmetlerini geliştirme ve müşterilerinin sevdikleri hizmetleri verme konusunda çaba gösterdiğini kanıtladı. Bu uzun süreli ve verimli bir çözüm ortaklığı, ve televizyonun gelecek çağına giden yolculuğunda GO’yu desteklemeye devam edebilmekten mutluyuz.

Edgeware’in CDN ve orijin çözümlerinin dünya çapında müşterilerinin televizyonu dönüştürmelerine nasıl yardım ettiğini keşfetmek için edgeware.tv sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Edgeware ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 474 09 27 numaralı telefondan Orsatek’i arayabilirsiniz.