Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Podcast Yayınında MXL BCD-1 Dinamik Mikrofon
Podcast Yayınında MXL BCD-1 Dinamik Mikrofon
19.05.2020 11:51

Atletler ve hayranları arasındaki engelleri kaldıran Ross Stripling ile Cooper Surles, The Big Swing adlı podcast yayınıyla ana konu beysbol olmak üzere spordan popüler kültüre ve ekonomiye kadar birçok konuda sohbet ettiler. İki sunucu podcast yayınları için kristal netliğinde ses yakalayacak yüksek kaliteli bir mikrofon çözümü ararken, MXL Microphones’un BCD-1 canlı yayın dinamik mikrofonu ile tam olarak aradıkları şeyi buldular. 

Stripling konuştu: “Podcast yayınlarımızın ilk birkaç ayında ses en büyük sorundu. MXL mikrofonlarını almayı başarıp her sunucunun önüne yerleştirdiğimizde ses iki kat iyileşti; MXL BCD-1’in ses kalitesi önceden kullanmakta olduğumuz çözümünkiyle mukayese bile edilemez.

Yüksek kaliteli ses yakalamanın yanı sıra Surles MXL BCD-1 mikrofonun gürültüyü içine almama (noise rejection) yeteneklerini de kayıtları için son derece avantajlı buluyor: “Mikrofon sadece sesi iyi almakla kalmıyor, dış gürültüyü almayarak da olağanüstü bir iş çıkarıyor. Bu özellik köpeğimin diğer odadan havlayabildiği ev stüdyomuzda çalışırken çok yardımcı oluyor. Ayrıca sık sık daha önce mikrofon deneyimi olmayan konuklarımız oluyor ve genellikle doğrudan mikrofona doğru konuşmuyorlar ve MXL BCD-1 eksen dışında kalan seslerini yakalamakta çok iyi bir iş yapıyor.

The Big Swing podcast yayınını seyahat ederek uzaktan kaydetmeleri nedeniyle Surles ile Stripling için portatif ve dayanıklı bir mikrofon çözümüne sahip olmak da önemli. Stripling ekledi: “Seyahat ederken mikrofonları kabin bagajımda taşıyorum ve epeyce sarsılıp çarpıyorlar ve çantam dayak yer gibi darbeler aldığında bile MXL BCD-1 mikrofonlar mükemmel çalışma koşullarında kalmaya devam ediyorlar.