Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yenilikçi Radyo Otomasyon Sistemi: CGI dira Onair
Yenilikçi Radyo Otomasyon Sistemi: CGI dira Onair
07.02.2021 23:22

Her bir işlemin, dokunuşun, tıklamanın çok önemli olduğu radyo yayın stüdyolarında bir akışa ses veya canlı yayın eklemek, yeni bir miks oluşturmak ya da metin düzenlemek çok önemlidir. Kendi kendine çalışan tam otomasyon destekli CGI dira Onair Player’ın arayüzü ve özellikleri Türkiye pazarında iddialı bir alternatif olarak kendini göstermeye başladı. Radyo DJ’lerine, dışarıdaki yayınlar gibi son derece zorlu ortamlarda bile yayınlarının içeriği ve sunumu üzerinde eşsiz bir kontrol sağlayan sistem; yerel, ulusal ve uluslararası pazarlarda yenilikçi medya şirketleri için çok çeşitli profesyonel haber ve içerik dağıtım çözümleri sunuyor.

CGI dira Onair Player 4 oynatma listesi, 8 oynatıcı ile anlık kısayol tuşları,  anında ölçeklendirme sağlayan döngüler, entegre içerik tarayıcısı, Onair API ve web görünümleri esnek kullanım imkanı, dahili crossfade düzenleyici ve ses kayıtçısı, haber merkezleri için düzenleyici destekleri ile ilgi çekiyor.

 Radyo yayın ve otomasyonunda üretimden reklam organizasyonuna kadar yenilikçi çözümler sunan CGI dira Onair Player hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.