Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Mvision Film Stüdyolarını Panasonic PTZ Kameralarla Donattı
Mvision Film Stüdyolarını Panasonic PTZ Kameralarla Donattı
09.02.2021 13:52

Etkinlik endüstrisine 20 yıldan uzun zamandır teknik görsel-işitsel hizmetler sağlayan Mvision, üç yeni film stüdyosunu en son teknolojiyle donatarak şekillendiriyor. 

Fiziksel etkinlikler için sağlanan teknik hizmetlerin sayısının son dönemde keskin bir düşüş göstermesiyle, mevcut durum etkinlik endüstrisi üzerinde çok büyük bir etki yaptı. Bu koşullar iletişim gereksinimlerini karşılamak için alternatif bir seçenek olarak tüm potansiyelini açığa çıkarma fırsatıyla dijital çözümler sağladı. 

Müşterilerinin gereksinimlerini bu koşulları göz önünde bulundurarak karşılamaya istekli teknik ses-görüntü hizmetleri sağlayıcı Mvision, Palais de Congres etkinlik merkezinde, 16. bölgede ve Longjumeau’da olmak üzere Paris’in merkezinde ve banliyölerinde üç yeni film stüdyosu donattı. 

Genişlikleri 150 ile 580 metrekare arasında değişen bu üç stüdyo, hem fiziksel olarak yüz yüze kurulumlar hem de dijital ortamda çekim ve iletişim yayınları için ideal. Görüntü kaydı, ses, aydınlatma, eşzamanlı çeviri, internet görüntü akışı ve çoğullama için de tam donanımlılar. Arttırılmış gerçeklik, otomasyon, robotlaştırma ve 5G dahil yeni teknolojiler kuran şirket, geniş çeşitlilikte teknik ve yaratıcı çözümler sunabiliyor.

Mvision İletişim Müdürü Agathe de Montfumat şöyle konuştu: “Bugünlerde mevcut piyasa eğilimlerine uyum göstermeye ve elbette müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamaya istekliyiz. Stüdyolarımız sayesinde kişisel olarak ve/veya dijital ortamda iletişim için çok geniş kapsamlı teknik çözümler sağlayabiliyoruz. Esnek ve isteğe özel çözümler sunabilme yeteneğimiz sayesinde kendimizle gurur duyuyoruz.

Mvision stüdyolarını geliştirdiğinden bu yana toplam 15 adet Panasonic AW-UE150  4K PTZ kameraya yatırım yaptı. Ayrıca AW-RP150 ve AW-RP50 uzaktan kumandalı kamera denetleyiciler, AV-HS410, AV-HS450 ve AV-HS6000 anahtarlama masaları ve mikserler, AWHE130 Full HD PTZ kameralar içeren çok miktarda Panasonic çözümüne de sahip. 

Agathe de Montfumat sözlerine devam etti: “Bu kameraları seçtik çünkü bugünkü teknik gereksinimlerimizi karşılıyorlar. Dijital etkinliklerin, özellikle internet akışı, çoğullama ve arttırılmış gerçeklik uygulamalarının artmasının ışığında, bu yeni tip teknolojilerle çalışabilecek yapıda tasarlanmış yüksek kaliteli ürünlere ihtiyacımız var.

Otomatik takip işlevi ve FreeD protokolü sayesinde UE150 kamera farklı tipte çeşitli arttırılmış gerçeklik sistemleriyle kolayca bağlantı kurabiliyor.

Piyasada FreeD protokolünü destekleyen ilk PTZ kamera olan UE150, sanal stüdyolara yönelik bir anahtar teslimi çözüm olarak kameranın başlıca tüm AR/VR sağlayıcılar tarafından kolayca kullanılabilmesini sağlıyor. AW-SF100G otomatik takip yazılımıyla uyumlu UE150, insan gövdesinin resim analizi ve yüz tanıma teknolojisine dayalı olarak sahnedeki tek bir sunucuyu operatör gerektirmeden takip ediyor. 

12G-SDI, HDMI, fiber optik ve IP dahil farklı tipte çeşitli çıkış tiplerini destekleyen UE150 sayesinde kullanıcılar 75.1 derece izleme açısı ve 20x optik zoom ile yüksek kaliteli 4K 50/60p görüntü çekebiliyorlar. 

Panasonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 17 00 numaralı telefondan Başarı’yı arayabilirsiniz.