Reklamı Kapat
NETA
16.10.2017 14:49

Neta Yılların Deneyimini Yeni Ufuklara Açıyor

Neta Elektronik 1987 yılında kurulmuş olup, ana faaliyet alanı televizyon yayınlarının alımı ile ilgili ev elektroniği ürünlerinin tasarım, imalat ve satışını gerçekleştirmektir.

Kurulduğu ilk günlerden bu yana, Neta Elektronik tüm ürünlerini, dışarıdan hiçbir üretim lisansı veya know-how kullanmaksızın, kendi AR-GE’si ile geliştirmiştir. Başlangıçta TV dağıtım santralleri ve TV anten kuvvetlendiricileri ile başlayan üretim aşaması, günümüzde ileri teknoloji ürünü dijital yüksek çözünürlüklü (HD) set üstü kutularla devam etmektedir. 

Neta 1998 yılında Türkiye’de ilk dijital uydu alıcısı tasarımını başarıyla tamamlamış ve alanında öncü şirket konumuna gelmiştir. Tasarım yapan bir üretim firması olarak ön plana çıkan Neta, AR-GE yatırımlarını her zaman öncelikli tutarak, piyasa talepleri ve müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap vererek büyümeyi sağlamıştır. Kazanmış olduğu tasarım ve üretim tecrübesi, uzman mühendisleri ve tecrübeli çalışanlarından oluşan güçlü kadrosu ile mümkün olmuştur.

Uydu, kablo ve karasal dijital yayınların alınmasına yönelik üretilen kutular, yalnız iç piyasaya değil aynı zamanda Katar’dan, İngiltere’ye, İran’dan, Balerus’a kadar birçok ülkeye ihraç edilerek ülkemize katma değer kazandırılmıştır.

Neta 1997 yılından itibaren ISO9001 kalite sistem belgesi ile çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca ürünlerinde sağladığı titiz kalite ve uluslararası normlar sayesinde CE ve ROHS uygunluğu bulunmaktadır.

Ürünlerin kalitesi kadar satış sonrası hizmetler konusundaki çalışmaları ile de ön plana çıkarak bu başarı grafiğinin ivmelenmesini sağlamıştır.

Neta’nın başarısının ardında, müşteri odaklı yaklaşım, üstün teknoloji ve kaliteli üretim anlayışı vardır.

Neta 140 çalışanı 3000m² üretim alanı, 20 yılı aşkın tecrübesi ile tasarım, üretim ve pazarlama konusunda Türk sanayisine hizmet etmeye devam etmektedir.

Kendi geliştirdiği mobil uydu anten teknolojisiyle alanında Türkiye’de üretim yapan tek şirket olan Neta, ürünlerini, yalnız iç piyasada değil, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkede kullanıcıları ile buluşturmaktadır. 

Neta ürün yelpazesi üç gruptan oluşur: 

  • Hareket halindeki kara araçları için anten sistemleri, 
  • Hareket halindeki deniz araçları için anten sistemleri, 
  • Özellikle karavanlar için durağan anten sistemleri. 

Bu ürünlerde ön plana çıkan başlıca unsur, işlevsel bir yapıya sahip olması ve sistemin tamamen otonom; yani, özel ayar ya da kullanıcı müdahalesi gerektirmeden kendi kendine çalışabilir olmasıdır. 

DRX9200 Profesyonel Alıcı ve Kod Çözücü

Profesyonel bütünleşik alıcı kod çözücü (Integrated Receiver Decoder) DRX9200 ailesi, güçlü bağlantı seçenekleriyle farklı formatların kodlarını çözebiliyor. Özellikleri kullanıcının profesyonel gereksinimlerine göre özelleştirilebiliyor. DVB S/S2, MPEG 2/4, AES EBU, SDI, ASI, BISS standartlarıyla uyumlu olan cihazda, CI, Ethernet, USB portları var. Televizyon ve radyo tekrar yayın sistemleri, CATV yayın merkezi dağıtımı, otel ağları, DSNG uygulamaları için avantajlı. 19 inç kabin rafı montajlı ürünün ön kısmında alarmlar var. 

Ka-Band VSAT Otomatik Yöneltmeli Anten

Otomatik uydu anten sistemi NETA VSAT platformu, yapılandırılan herhangi bir uydu üzerinden doğrudan geniş bantlı erişim için bir aracın tepesine yerleştirilebiliyor. S,stemle uyumlu çalışan VSAT Controlbox, hızlı uydu erişimi sağlıyor. VSAT sistemi kolayca yapılandırılarak, zorlu ortamlarda güvenilir uzaktan bağlantı gerektiren her türlü uygulama için uydu haberleşmesine anında erişim sağlayabiliyor. Bu yeni kuşak VSAT terminali, internet üzerinden uygun maliyetli geniş bant yüksek hızlı erişim, IP üzerinden görüntü/ses bindirme, dosya aktarımı, e-posta ve web tarama hizmetleri sunuyor. Ka band ve Ku Band seçenekleri sunan çözüm, inşaatlar, madencilik, petrol ve gaz çıkarma, askeri istihbarat, felaket sonrasıo onarım, SNG, acil durumda yedek haberleşme uygulamalarına yönelik. 

MSA60 Ka Band Satcom Anten

63cm çaplı Ka Band Satcom On The Move anten, uyduyu otomatik olarak saptayıp yakalıyor ve araç hareket halindeyken takip etmeye başlıyor. Uydu üzerinden deniz ve kara uygulamalarına geniş bantlı bağlantı sağlıyor. En çok SNG, felaket sonrası onarım, mobil büro, acil durum, güvenlik ve kırsal mobil internet hizmetleri için uygun. Üstün takip teknolojisi sayesinde MSA60 zorlu koşullar altında bile güçlü bağlantı sağlıyor. Hafifliği ve açık hava birimine (ODU) üç kabloyla basit bağlantısı sayesinde anteni kurmak kolay. Ka band mobil bağlantısı olarak uygun maliyetli ama çok güvenilir çözüm arayanlar için ideal bir çözüm. 

www.neta.com.tr

Önceki Makale
Metus
Sonraki Makale
ONAIR
En Çok Okunanlar
Dergi