Reklamı Kapat
ONAIR
16.10.2017 14:49

ONAIR Vericileri Birçok Ülkede Kullanılıyor

ONAIR Medya Komünikasyon Limited Şirketi 1996 yılında İstanbul’da kuruldu. Hızlı olduğu kadar istikrarlı büyümesiyle kısa zamanda Türkiye’nin broadcast alanında lider firmalarından birisi oldu. 

ONAIR, FM ve TV yayıncılık cihazları konusunda 8 ana alanda faaliyet gösteren, konusunda lider imalatçı ve distribütör bir firmadır. Faaliyet alanları:

  • FM vericiler
  • DVB T/T2 dijital TV vericiler
  • Linkler (ses, görüntü ve dijital data haberleşmesi için)
  • Verici antenleri, splitter, kablo ve konnektör çeşitleri
  • Radyo stüdyo cihazları (Mikser, RDS kodlayıcı, ses işlemcisi, telefon hibridi, FM/AM radyo alıcısı, stüdyo monitör, Onair lambası)
  • Verici istasyonları için uzaktan denetim sistemleri ve RF izleme sistemleri
  • RF malzemeler ve kitler (RF transistör, Tüp ve RF modüller)
  • Surge Arrester (Yüksek gerilim ve yıldırım tutucu).

ONAIR’in amacı, Türkiye ve dünya radyo-televizyon yayıncılığı sektörüne ileri teknoloji ürünler ve kaliteli cihazlar sunmaktır. Bu amaçla birçok ürünün tasarım ve imalatını ve çeşitli ürünlerin de Türkiye distribütörlüğünü yapmakta.

ONAIR kendi bünyesinde FM vericiler, DVB T/T2 dijital TV vericileri, radyol inkler, FM/TV antenleri, splitter, stüdyo mikseri, RDS coder, telefon hibridi, Onair lambası ve uzaktan denetim sistemleri imalatı yapmaktadır ve ürettiği ürünler CE belgelidir.

ONAIR ürünlerinin temel özelliği, uygun fiyata yüksek kaliteli ürünler olmalarıdır. Bunun için uluslararası standartlara (CCIR, FCC, OIRT, R&TTE, CE) uygun ve Türkiye’de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu onayı almış ürünler pazarlamaktadır.

Yıllardır ülkemizi birçok fuarda başarıyla temsil eden ONAIR standını RTÜK Başkan Vekili Esat Çıplak ve Üst Kurul Üyesi Ersin Öngel de ziyaret edenler arasındaydı. 

FT4K 4KW Kompakt FM Verici

ONAIR FT4K model 4KW FM verici içerisinde yine dijital modülatör ve RDS yer alıyor. Bu verici içinde ise 4 adet LDMOS transistör yer aldığından %74 verimlilikle çalışıyor ve az ısınıyor. 

FTC1K 1KW Kompakt FM Verici

ONAIR FTC1K model 1KW FM verici içerisinde dijital modülatör ve RDS bulunmaktadır. Verici içinde 1 adet LDMOS transistör bulunduğundan %80 verimlilikle çalışıyor ve çok az ısınıyor. 

FTC2K 2KW Kompakt FM Verici

ONAIR FTC2K model 2KW FM verici içerisinde de dijital modülatör ve RDS bulunup, 2 adet LDMOS transistör olduğu için %76 verimlilikle çalışıyor ve çok az ısınıyor. 

ONAIR FM vericiler eski teknoloji vericilere göre elektrik faturalarında %30’a kadar tasarruf sağlıyor ve Türkiye’de üretiliyor.

www.onair.com.tr

Önceki Makale
NETA
Sonraki Makale
SRTEK
En Çok Okunanlar
Dergi