Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > 4K Promedya NewTek Tricaster’ın Türkiye’deki İlk Platinum Partneri Oldu
4K Promedya NewTek Tricaster’ın Türkiye’deki İlk Platinum Partneri Oldu
21.06.2021 16:43

Başarılı teknik desteği, kaliteli çözüm sağlayıcı konumu, yüksek müşteri memnuniyeti ve satış hedefleri ile 4K Promedya Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek NewTek tarafından NCSE (NewTek Certified Solutions Expert) sertifikalı Platinum Yetkili İş Ortağı oldu. 

NewTek müşterilerinin en üst düzeyde hizmet ve sektör uzmanlığı desteği alabilmesini sağlayan “NCSE Platinum Partner”, NewTek İş Ortaklığı Programı’nın en üst seviyesidir. Müşterilerine en yüksek değeri sunan firmalara tanınan bu ünvana, tüm dünyada az sayıda NewTek iş ortağı sahiptir.

4K Promedya Yayın Teknolojileri Proje Mühendisi Zafer Sarıkaya konu ile ilgili  “Türkiye’deki ilk NewTek Platinum Partner olmamızdan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bu, NewTek ile yaptığımız 2 yıl gibi kısa bir sürede kat ettiğimiz en önemli kilometre taşıdır. 4K Promedya’yı iş ortağı olarak seçen, Platinum Partner olmamızda desteği olan distribütör firma MediaCast’e ve bize güç veren, güvenip inanan tüm müşterilerimize teşekkür ederiz. Özverili ve samimi çabalarından dolayı 4K Promedya ekibiyle gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

NewTek Platinum Partner’lik hakkında daha ayrıntılı bilgi için 0212 222 00 30 numaralı telefondan 4K Promedya’yı arayabilirsiniz.