Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Martin by HARMAN VDO Atomic Bold Yaratıcı LED Işık Kaynağı
Martin by HARMAN VDO Atomic Bold Yaratıcı LED Işık Kaynağı
28.07.2021 11:49

Ses, görüntü, aydınlatma alanlarının öncülerinden HARMAN Professional Solutions, Martin by HARMAN VDO Atomic Bold yaratıcı LED aydınlatma aygıtını sunuyor. Bir dizi uygulamayı desteklemek için zengin işlevlere sahip VDO Atomic Bold, endüstrideki en ileri özellikleri, görünümleri ve efektleri bir araya getirerek, piyasanın en gelişmiş hibrid LED ışıklarından biri olarak yerini alıyor. 

Yüksek lümen çıkışı, gerçek tungsten benzetimi, akıllı karşılıklı kilit mekanizmaları ve az yer kaplayan yapı, VDO Atomic Bold’u güçlü ve çok yönlü hale getiriyor. İzleyiciye yöneltilen ışık (audience blinder), flaş ışığı, yaratıcı LED piksel/yüzey (ışık demeti ve aura) ve sahne yaygın ışığını bir araya getiren VDO Atomic Bold, aydınlatma tasarımcılarını inanılmaz uygulama olanaklarıyla donatıyor. 

Önceki VDO Atomic Dot modeliyle aynı karşılıklı kilit mekanizmalarına, aynı evrensel kabloya ve benzer görünüme sahip yeni ışık kaynağı, daha yüksek, eksiksiz renkli LED lümen çıkışı sunuyor ve daha büyük. Tek ışık veya geniş yapılandırma seçenekleri sunan sekizgen biçiminin yanı sıra, VDO Atomic Bold Martin’in patentli P3 yazılımı ve Art-Net, sACN, DMX protokolleri ile denetlene biliyor ve ışık kaynaklarının bir konsol, bir görüntü kaynağı ve ikisinin karışımından yönetilebilmelerine imkân veriyor. 

Kiralama firmalarına, konser, turne ve televizyon programlarında çalışan aydınlatma tasarımcılarına yönelik olsa da, VDO Atomic Bold kurumsal müşteriler ve yüksek profilli gece kulübü piyasası için de ideal. 

Martin Creative LED Ürün Müdürü Wouter Verlinden şunları söyledi: “Creative LED aydınlatma tasarımcılarına sanatçıların vizyonlarını yansıtmak ve sahnede anlatılmakta olan öyküyü eşsiz biçimde yakalayıp göstermek için çok sayıda olanak sunuyor. Tasarımcıların VDO Atomic Dot’tan ne kadar fazla sayıda kullanım yolu elde ettiklerini duyduğumuzda, ürün ailesindeki bir sonraki adımın aynı hedeflere yönelik ama daha büyük, güçlü, eksiksiz renkli, daha da fazla yapılandırma seçeneği sunan, daha büyük bir ışık kaynağı olacağını anlamıştık. Mühendislik ekibimiz VDO Atomic Bold ile çıtayı yükseltti, ve tasarımcılara tasarım ve uygulama sınırlarını zorlayacak gücü ve ilhamı kazandıracağına inanıyoruz.

HARMAN Professional ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin’i arayabilirsiniz.