Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Glensound Inferno Dante İçin Sesli Yorum Aygıtı
Glensound Inferno Dante İçin Sesli Yorum Aygıtı
23.09.2021 13:12

Inferno bir Dante ses ağına bağlandığında kendi başına kullanılabiliyor. Birçok ses yönlendirici, konsol ve interkom sistemi Dante uyumlu olup, Inferno bağlantısını kabul ederek ses ağına Glensound kalitesinde yorum çözümü getiriyor. 

Ana ve ikincil Dante ağı bağlantıları da var. Inferno Glensound’un DARK veya AoIP44 bağlantı dağıtım kutularından birine bağlandığında özel bir Dante ağının dışında da kullanılabiliyor. Bu bağlantı doğrudan ya da yapılandırılmış bir ağ üzerinden olabiliyor. DARK ve AoIP44 üniteleri, tüm ses girişlerinin ve çıkışlarının Inferno’dan ayrı bir yere konumlandırılmalarına imkân veriyor. 

Dante ses ağı üzerinde programlama

Bir Dante ağına bağlandıklarında kaynaklar ve hedefler ücretsiz Dante denetleyici yazılımı kullanılarak ağın herhangi bir kısmından yapılandırılabiliyor. Ayrıntıları audinate.com sitesinde görülebilir. 

Yedi talkback devresi

Yedi adet aydınlatmalı talkback butonu ses girişini 7 farklı hedefe yönlendiriyor ve sesi ana program çıkışından kaldırıyor.

Sekiz giriş kulaklık mikseri

Sekiz adet seviye kontrolü üzerinde gösterilen yedi harici kaynak ve sidetone, kullanıcının tüm kaynakların kendine gereken monitör miksini yaratmasına imkân veriyor. Her giriş kullanıcının sol kulağında, sağ kulağında veya her iki kulakta olacak şekilde bağımsız olarak seçilebiliyor. Kulaklık bağlantısı 3.5mm ve 6.35mm jak soketi üzerinde mevcut. 

Tekli giriş

Arka paneldeki tekli giriş, line/mic/48V olacak şekilde seçilebiliyor ve giriş kazancı ayarlanabiliyor. Girişte ayrıca Glensound’un Referee sıkıştırıcı sınırlandırma sistemi de var. Böylece girişin tepe değerlerine değişken hızda bir sıkıştırıcı uygulandığı için, ses sinyalinin diğer kısımlarını etkilemeden, kırpma olmuyor.

Uzaktan kumanda

Inferno içerisindeki bir web sunucu, herhangi bir web tarayıcı yoluyla ağa bağlı bir PC’den bir mühendise uzaktan işlevler kazandırıyor. Ön uçtaki mikrofonun kazancını uzaktan denetlemek için tarayıcıya Inferno’nun IP adresi giriliyor. Ayrıca ünitedeki her basmalı buton açık/kapalı kilitlemeli; anlık (bas konuş), hep açık; basılınca kapalı (öksürük vb. durumlar için); veya kısa basılınca butonun durumunu sabit kilitleyen, uzun basılınca ise sadece anlık çalışan akıllı bir modda yapılandırılabiliyor. 

15 parça LED PPM gösterge

Ses giriş düzeyi 15 parçalı PPM gösterge üzerinde veriliyor. 

Dante bağlantısı üzerinde veya yerel güç

Inferno, PoE standardına uygunsa ağın ses bağlantısı yoluyla enerjisini alabiliyor. Dahili 100V-240V şebeke gerilimi kaynağı da var.

Ölçeklendirilebilen yorum çözümü

  • Dante ağının içerisine tek bir Inferno eklenerek başlama
  • Daha sonra 2, 3, 4, 5 veya daha fazla kişilik yorum sistemi için istenen zamanda birden fazla Inferno ekleme imkânı
  • Basit bir noktadan noktaya ağa bağlı dağıtım kutusu donanımı için DARK üniteleri kullanımı

Özellikler

  • Tek kullanıcılı Dante yorum aygıtı
  • Dante ağının parçası olarak birden fazla yorum aygıtıyla sistem ölçeklendirme
  • Herhangi bir Dante uyumlu ağa veya doğrudan DARK ünitelerine bağlantı
  • Referee sıkıştırıcı/sınırlandırıcı ile tek mic/line/48V girişi
  • Dante ağından desteklenen 7 kulaklık mikseri girişi ve 1 yerel giriş
  • Her kulaklık girişinde sol/sağ/iki kulak kulaklık geçişi
  • Dante ağı yoluyla programlanabilen 7 talkback devresi
  • Giriş kazancının ve geçiş işlevlerinin tarayıcı tabanlı uzaktan kumandası
  • PoE, şebeke veya DC güç seçenekleri

Ürün Inferno Dante İçin Sesli Yorum Aygıtı
Marka Glensound
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com