Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AVIWEST ve Grabyo İşbirliğiyle Uzaktan Çok Kameralı Bulut Yapımları
AVIWEST ve Grabyo İşbirliğiyle Uzaktan Çok Kameralı Bulut Yapımları
23.09.2021 13:37

Canlı görüntü toplama çözümleri firması AVIWEST, çözümünü Grabyo’nun bulut görüntü yapım platformu ile bütünleştirdi. Artık görüntü uzmanları kestirilemeyen ağ koşulları altında bile her yerden canlı içerik hazırlama esnekliğine ve bu bütünleşik çözümü kullanarak gerçek zamanlı uzaktan içerik yapım imkânına sahipler. 

Sahada AVIWEST mobil vericileri, kodlayıcıları, iki kez Emmy Award ödülü kazanan SST (Safe Stream Transport) bağlantı teknolojisiyle içerik yapımcıları istedikleri yerden en yüksek verimlilik ve güvenilirlikle canlı içerikler yaratabiliyorlar. PRO3 Series ve AIR Series ürünlerini içeren AVIWEST’in birleşik bağlantılı (bonded) hücresel vericileri, en son HEVC kodlama teknolojisiyle 5G haberleşmeyi bir araya getirerek, kullanıcıların canlı uzaktan yapımları başarıyla yönetmelerine yardımcı oluyor.

Grabyo’nun platformu hızlı görüntü kırpma ve kurgu, kare hassasiyetinde akış senkronizasyonlu tarayıcı tabanlı canlı yapım, grafik bindirmeler, yapılandırılabilen bir çoklu görüntüleyici, ses miksi ve aynı anda çok platformdan dağıtım sunuyor. Yapım ekiplerinin yaratıcılık üzerinde yoğunlaşmalarını ve yayın kalitesinde canlı görüntü dağıtmalarını da sağlıyor. Bu SaaS (yazılım hizmeti) platformu, ek yazılım ve kapsamlı eğitim gerektirmeden dijital ekiplerin kaynaklarından en iyi şekilde yararlanmaları için tasarlandı ve canlı grafik yapım ve izleyici katılım özellikleri için başlıca tüm sosyal medya platformları, görüntü oynatıcılar, üçüncü firma yapım araçları ile bütünleşme sağlıyor. 

Grabyo ve AVIWEST çözümlerinin bütünleşmesi sayesinde yayıncılar izleyicilere daha fazla canlı içerik sunabiliyor, sahada daha aza donanım kurarak sıra dışı ve benzersiz izleme deneyimleri yaratabiliyorlar. 

AVIWEST ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 80 50 numaralı telefondan Momento Medya’yı arayabilirsiniz.