Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Evertz DreamCatcher FIFA 21 ile Apex Legends eSports Yayınlarında Kullanıldı
Evertz DreamCatcher FIFA 21 ile Apex Legends eSports Yayınlarında Kullanıldı
23.09.2021 16:28

Evertz firmasının ödüllü DreamCatcher BRAVO Studio canlı yapım tekrar oynatım platformu, EA SPORTS FIFA 21 Global Series ile Apex Legends Global Series yayınlarında başarıyla kurulup kullanıldı.

 EA SPORTS FIFA 21 Global Series, PlayStation 4 ve Xbox One kullanılarak online oynanan yüzlerce maçtan oluşan, uluslararası bir turnuva. Aylar süren etkinlikte binlerce rakip FIFAe World Cup 2021 şampiyonasında kupa kazanmak ve Electronic Arts Competitive Gaming Entertainment (EA CGE) bölümünün yarışmacılara dağıtacağı toplam 3 milyon Amerikan Doları ödülden pay almak umuduyla rekabet ediyor. 

EA CGE bölümü DreamCatcher BRAVO Studio’yu düşük gecikmeli, düşük bant genişlikli bir arabirim üzerinden her türlü açık veya özel bulut ortamında sanal olarak çalıştırma yeteneği nedeniyle, en büyük etkinliklerin boyutunu yönetmek için tercih ettiği canlı yapım aracı olarak kullanıyor. 

NDI, SRT, RIST, RTMPE ve RTMPS protokolleri kullanılarak farklı formatlardaki çok sayıda kaynak, buluttaki DreamCatcher BRAVO Studio’ya gönderilebiliyor ve bu ortamda EA CGE operasyon personeli kendi evlerinin rahatlığında sinyallere erişmek, canlı programlar hazırlamak, tekrar oynatımları izole etmek, öne çıkarma paketleri kurgulamak için sisteme giriş yapabiliyor, ve yapımı tamamlanan içerikleri bir medya varlık yönetim (MAM) hizmetine veya içerik dağıtım ağlarına (CDN) yayınlamak için buluttaki bir dağıtım platformuna gönderebiliyor.  

Uzak Operatör

Evertz ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.