Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Türkiye’de Faaliyetlerini Tüm Hızıyla Sürdüren Fujifilm, 11. Showroomu ile Konya’da
Türkiye’de Faaliyetlerini Tüm Hızıyla Sürdüren Fujifilm, 11. Showroomu ile Konya’da
25.09.2021 19:19

Türkiye’deki faaliyetlerini hızlandıran Fujifilm;  İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Adana, Eskişehir ve Kocaeli’den sonra yeni Showroom’unu Konya’da açtı. Fotoğraf ve video kategorisindeki 2000’den fazla ürünle fotoğraf ve videoseverlerin hizmetine sunulan Showroom Konya’nın en ulaşılabilir ve gözde noktası olan Zafer Yürüyüş Yolu’nda Gedavet girişinde açıldı. 

3 katlı ve yaklaşık 350m2 alanda kurulan mağazada diğer tüm showroomlarda ulaşılabilen tüm Fujifilm, Godox, Smallrig, Peakdesign, Zhiyun, Saramonic, Rode gibi tanınan markaların ürünlerini alanında deneyimli personellerle deneyimleme şansı bulunmakta. Ürünleri deneyimlemenin yanı sıra mağazada eğitimler ve tanıtımlar da düzenlenmekte ve bu şekilde fotoğraf ve videoseverler bir araya getirilmektedir. 

Profesyonel ve hobi amaçlı fotoğraf ve videoya gönül vermiş kullanıcıların ve prodüksiyon firmalarının ihtiyacı karşılamak üzere kurulan Fujifilm Konya Showroom, uygun fiyatlarla ekipmanlara ulaşabileceğiniz, deneyimleyebileceğiniz, ürünler ve fotoğrafçılık-video hakkında bilgi alabileceğiniz ve tüm samimiyetiyle sizleri misafir etmekten mutluluk duyacak bir foto-video Showroom’u olarak sizleri bekliyor.

Fujifilm, Godox, Smallrig ve diğer ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 522 20 32 numaralı telefondan Fujifilm Türkiye’yi arayabilirsiniz.