Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Austrian Audio’dan Stüdyo Kalitesinde Sahne Mikrofonları
Austrian Audio’dan Stüdyo Kalitesinde Sahne Mikrofonları
22.09.2021 22:18

Austrian Audio’nun iki yeni mikrofonu, firmanın bilinen stüdyo kalitesinde mikrofon deneyimini, canlı gösteriler için tasarlanan yeni vokal el mikrofonlarına getiriyor.

OD505 dinamik bir sahne mikrofonunun avantajları ile kapasitif bir mikrofonun sonik üstünlüklerini bir araya getiren bir Active Dynamic mikrofon. Bu öne çıkan vokal mikrofon, alt kapsülün fazının ters çevrildiği ve pasif olarak anahtarlandığı son teknoloji çift kapsül tasarımı sayesinde neredeyse bir kapasitif mikrofonla aynı hassasiyeti sağlıyor. Açılıp kapatılabilen ikinci sınıf bir yüksek geçirgen filtre ve Open-Acoustic teknolojisine sahip mikrofonda el tutuş gürültüsü, patlama sesleri ve sahne gümbürtüsü etkili bir şekilde engelleniyor.

Sağlam yapılı vokal mikrofon OC707, sahnede üstün ses için pres döküm gövdeye ve gerçek kapasitif teknolojiye sahip. Viyana’da geliştirilip üretilen OC707 mikrofonda, insan sesi için optimize edilen frekans tepkili, küçük diyaframlı bir kapasitif kapsül var. Bu kapsül Austrian Audio’nun Viyana’daki tesisinde elle üretildi. Düşük iç gürültü (19 dB SPL) ve yüksek ses basınç düzeyi (150 dB SPL) etkileyici bir dinamik aralık sunarak, bir stüdyo mikrofonunun önemli karakteristiklerinin tümüne sahip, ama sahnede her gün kullanımın zorluklarına dayanıklı bir stüdyo mikrofonu meydana getiriyor.

Bu yeni mikrofonlardaki Austrian Audio’nun özel Open Acoustic teknolojisi, sesin her taraftan kapsüle hiç engelsiz olarak girmesine imkân veriyor. Yuvalı kapsül ile kasanın arasındaki temas noktaları en aza indirildiği için, hiç bozulmaya uğramayan, açık ve doğal bir ses elde edilebiliyor. Kapsülün çevresindeki ses yansıtan yüzeylerin azaltılması sinyal kaynağının röprodüksiyonunun rezonanssız gerçekleştirilmesini garantilerken, gelişmiş malzemeler ve mekanik yapı istenmeyen titreşimleri daha da azaltıyor. Eksen dışından ses almayı engelleyen süper kardioid ve kardioid polar paternler ile üstün tasarım, yankının maksimum bastırılmasını garantiliyor.