Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harmonic ve Jackson Energy Authority İşbirliğiyle Kolay Çok Kanallı Görüntü Akışı
Harmonic ve Jackson Energy Authority İşbirliğiyle Kolay Çok Kanallı Görüntü Akışı
22.09.2021 22:17

Jackson Energy Authority (JEA) ile Harmonic, kablo, geniş bant ve telekomünikasyon sağlayıcılar için JEA’nın E+ Premier yayın merkezi yönetim ve görüntü akış çözümünü başlatmak hedefiyle güçlerini birleştirdiler. Harmonic VOS 360 bulut platformu destekli JEA E+ Premier denetimli yayın merkezi çözümü, geleneksel çok hedefe dağıtımın yanı sıra abonelere canlı ve isteğe bağlı görüntü akışı için çok kanallı görüntü program dağıtıcılara (MVPD - multichannel video programming distributor) MPEG-2, MPEG-4 ve uyarlamalı bit hızlı (ABR) sinyallerin güvenli sinyal işleme ve dağıtımını sağlıyor. Bu çözüm sayesinde işletmeciler var olan yayın merkezlerini güçlendirip ekonomik hale getirebiliyor, hızla gelişmiş görüntü akış hizmetleri başlatabiliyor, altyapı maliyetlerini azaltabiliyor, daha önce mümkün olmayabilen yeni reklam satış kazançları üretebiliyorlar. E+ Premier ABD’deki birçok işletmeci tarafından başarıyla kuruldu ve kullanılıyor.

Jackson Energy Authority Telekomünikasyon Bölümü Birinci Başkan Yardımcısı Ben Lovins bir açıklama yaptı: “Bugün işletmeciler görüntüye verimli ve ekonomik bir yaklaşım gereksinimi duyuyorlar, ve bir görüntü sağlayıcı olarak konuyla ilgili kalmak istiyorsak bunun içerisinde geniş bant görüntü akış hizmetleri de olmak zorunda. Görüntü akışı için bulut tabanlı çözümler alanında bir sektör lideri olan Harmonic ile çalışarak bu önemli piyasa gereksinimine yanıt verebiliyoruz ve işletmecilere abonelerine sıra dışı bir deneyim yaşatacak anahtar teslimi çözümler sağlıyoruz.

Bu denetimli yayın merkezi düzeninin bir parçası olarak E+ Premier pahalı uydu sinyal alım ve sinyal işleme donanımlarını ortadan kaldırdığı için işletmeciler yayın merkezlerini hızla güçlendirebiliyor ve var olan müşterilerine uygun maliyetlerle eski çok kanallı hizmetlerini vermeye devam edebiliyorlar. Aynı zamanda üzerinde işletmecilerin müşterilerin istedikleri gelişmiş özelliklere sahip yeni görüntü akış hizmetlerini başlatabilecekleri platformu yaratıyor. 

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.