Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Belafonte Aile Vakfının Filminde Sennheiser Ürünleri Kullanıldı
Belafonte Aile Vakfının Filminde Sennheiser Ürünleri Kullanıldı
23.10.2021 17:56

David Belafonte, Sennheiser firmasının yabancısı değil. Müzik ve insan hakları efsanesi Harry Belafonte’nin oğlu olarak stüdyolarda ve konser salonlarında ses donanımlarıyla birlikte büyüdü ve kendine kayıt stüdyolarına, TV yayın setlerine ve canlı turnelere yayılan bir kariyer yaptı. Grammy adayı bir kayıt mühendisi, Emmy Award kazanan bir yapımcı, izleyici alanı ses mühendisi ve film çalışanı olarak her zaman Sennheiser mikrofonlarıyla ve kulaklıklarıyla içli dışlı oldu. David bugün yerel halka ve küresel ölçekteki topluluğa bir şeyler verebilmek için Belafonte Aile vakfının çabalarıyla babasının mirasını onurlandırmak üzerinde yoğunlaşıyor. Artık turneye çıkmıyor veya New York’un ünlü kayıt stüdyolarında miks yapmıyor olsa da, Sennheiser donanımı hala iş akışının önemli bir parçası.

David, Bronx’ta akademik yeteneklerini zenginleştirmek, yüksek eğitim almak ve iş bulmak isteyen düşük gelirli kadınlara hizmet eden Grace Outreach adlı organizasyona, profesyonel ses dünyasında edindiği deneyimleriyle destek veriyor.

Grace Outreach organizasyonuna en son fon sağlayan görsel çalışma,  önceden kaydedilmiş ve canlı internet akışlı içeriklerin bir karışımıydı. David’in görevi organizasyonun desteklediği kadınlardan bazılarının öykülerini, başarılarını ve çabalarını belgeleyen bir film hazırlamaktı. Bu iş için Bronx’a Sennheiser MKE 200 kamera üzeri mikrofonunu götürdü. MKE 200, DSLR/M kameralar ve mobil aygıtlarla uyumluluk için değiştirilebilen 3.5mm kilitli bobinli kablolarla satıldığı için, acele ve hareket halinde film çekimlerinde taşınmak için ideal bir araç. 

David paylaştı: “Çekim araçlarımın büyük çoğunluğu iPhone tabanlı. Çektiğim kişilere kamera karşısında değişmişçesine bir rahatlık veriyor ve şiddetli rüzgâr gürültüsünü bile önlüyor. Bu harika ve göze batmayan araçla ne kadar iyi iş çıkarılabileceğinin çok iyi bir örneği oldu.

Küçük boyutlu MKE 200, XSW-D portatif yaka takımı ve iPhone kurulumu, David’in kişileri otantik ve saygılı bir şekilde çekmesine imkân verdi. MKE-200 çok iyi yönlendirilebiliyor ve dahili rüzgâr koruması ile bütünleşik darbe emicisi sayesinde sesi yalıtıyor ve zenginleştiriyor. Beraberinde verilen MZH 200 rüzgâr koruması, canlı sesi garantiliyor. 

Görüntünün izlenmesinde ve mikslenmesinde David Sennheiser HD 650 açık arkalı kulaklıklarla en rahat çalıştığını ifade ediyor: “650 kulaklıklar kullanmak bana daha güvenli çalışmamda yardımcı oluyor çünkü dışarıda neler olup bittiğini takip edebiliyorum.” 

David bir çift de Neumann KH 120 monitör kullanıyor.

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.