Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RODE PSA1+ Mikrofon Yuvası ve Kolu
RODE PSA1+ Mikrofon Yuvası ve Kolu
23.10.2021 18:02

Yeni üst kalite profesyonel stüdyo kolu PSA1+, içeriklerinin düzeyini yükseltmek isteyen yaratıcılar için ideal. Zarif görünüm ile tamamen sessiz çalışma ve tam sarsıntısızlığı bir araya getiren PSA1+, podcast yayıncıları, internette canlı görüntü akışı paylaşanlar ve profesyonel yayıncılar için cazip bir mikrofon yuvası ve kolu. 

Özellikler:

  • Kusursuz yerleşme, tam sabitleme ve hemen her mikrofonla son derece pürüzsüz hareket için yenilikçi paralel kenar geometrili yay tasarımı
  • Tamamen sönümlü dahili yaylarla tamamen sessiz çalışma
  • Çarpma, devrilme ve klavye tıklamalarından üstün yalıtım için lastik temaslı yuvalar
  • Geniş erişim ve 360 derece dönüş sayesinde her türlü ev ve stüdyo uygulamasında maksimum esneklik
  • 94 gramdan 1,2 kilograma kadar ağırlıkta mikronlara destek
  • Hem XLR hem de USB kabloları yönetmek kolayca gizlemek için bütünleşik kablo denetim sistemi
  • Tüm standart mikrofonlarla ve darbe emici yuvalarla uyumlu

Zarif. Sessiz. Sarsılmaz

PSA1+ zengin işlevler, şık tarzı, sessiz çalışma ve kusursuz sarsıntısızlıkla bir araya getiriyor. Yenilikçi paralel kenar geometrili yay tasarımı, çok hafif ve ağır mikrofonlarla bile hareketlerin pürüzsüz ve sarsıntısız olmasını garantilemek için titizlikle tasarlandı. Bu mekanizma hareket ettirildiğinde mikrofon yerleşimini sabit kalması sağladığı için, mükemmel konuma kolayca getirilebiliyor.

Dahili yaylar hareketi sönümlüyor ve hareket etmenin ürettiği gürültüyü daha da azaltmak için yüksek kaliteli bir neopren kaplama var. Ayrıca PSA1+ yuva eski tip tuşlu mekanik klavye kullanan internet görüntü paylaşımcıları için klavye ve çarpma seslerini çok iyi yalıtan lastik kontak noktalarına sahip. 

Üstün mikrofon yuvası

PSA1+ evdeki oyun kurulumlarından profesyonel yayın stüdyolarına kadar her türlü kayıt senaryosunda kusursuz performans göstermek üzere tasarlandı. 94 gramdan 1,2 kilograma kadar tüm mikrofonları desteklemesi, geniş erişimi ve 360 derece dönmesi, mümkün olan en iyi kaydı yakalamak üzere mikrofonun tam gerektiği gibi yöneltilmesine imkân veriyor. 

Esnek yuva sistemi sesi hem uçtan (end-address) hem de yandan (side-address) alan mikrofonlarla çalışıyor ve kol tüm standart darbe emici yuvalarla uyumlu. Yivli bir masa montaj yuvası ve sağlam bir masa kelepçesi, her türlü ev ve stüdyo ortamına yerleştirilmesini kolaylaştırıyor. Kol önceden birleştirilmiş olarak teslim edildiği için, kurulup kullanılmaya başlanması kolay oluyor.

RODE ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 224 32 01 numaralı telefondan Compel’i arayabilirsiniz.