Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sachtler flowtech aktiv Tripod Sistemlerine Anlamlı Bir Ödül Daha Verildi
Sachtler flowtech aktiv Tripod Sistemlerine Anlamlı Bir Ödül Daha Verildi
22.11.2021 13:29

Sachtler flowtech aktiv serisi profesyonel kamera destek sistemleri prestijli “G-Mark” ödülünü kazandı.

Sachtler flowtech aktiv profesyonel kamera destek sistemleri yelpazesi için verilen bu ödül G-Mark Japan “GOOD DESIGN” ödülü olup Asya bölgesinde verilen en büyük tasarım ödülüdür ve Japon tasarım değer ve ilkelerini yansıtması nedeniyle çok önemlidir. G-Mark amblemi taşıyan herhangi bir ürün, yaşamları, endüstrileri ve toplumu zenginleştirmeyi amaçlayan kapsamlı tasarım değerlerini ve ilkelerini yansıtır.

Japon Tasarım Teşvik Kurulu üyeleri ödülün Sachtler flowtech aktiv için verilmesine “Bu ürün iş akışını iyileştiren ve kurulumu hızlandıran benzersiz bir çözümdür. Yenilikçi tasarım, fiziksel yükü azaltmak ve operasyonel verimliliği önemli ölçüde arttırmak için kullanıcı gereksinimlerini saha düzeyinde çözmektedir.” yorumunu yaptılar.

İyi tasarım ödülü, mükemmel tasarımı teşvik etmek için 1957 yılından bu yana Japonya Endüstriyel Tasarım Teşvik Enstitüsü (JIDPO) tarafından düzenlenen kapsamlı bir değerlendirme programıdır. 50 yılı aşkın bir süredir aralıksız olarak ödül her yıl seçkin bir tasarıma verilmektedir. “G” işareti ile etiketlenen ürünler, Japonların yanı sıra birçok Asyalı tüketici tarafından üstün kalite, işlevsellik ve sofistike tasarımlı ürün olarak tanınır ve tercih edilir.

Sachtler flowtech aktiv serisi kamera destek sistemleri için 0312 438 68 18 numaralı telefondan Türkiye distribütörü İdeaPro’yu arayabilirsiniz.