Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sennheiser’dan Film Yapımcıları, İçerik Yaratıcılar ve Vlogger’lar için Ses Çözümleri
Sennheiser’dan Film Yapımcıları, İçerik Yaratıcılar ve Vlogger’lar için Ses Çözümleri
24.11.2021 11:34

Sennheiser film yapımcıları, içerik yaratıcılar ve vlogger’lar için mobil kitler, en talepkar ortamlar için shotgun mikrofonlar, kristal netliğinde diyaloglar için çok kullanışlı dijital kablosuz yaka mikrofonlarına kadar ideal çözümler sunuyor. 

MKE 200 Mobile Kit

Vlogger ve sık seyahat eden içerik yaratıcılara yönelik Sennheiser MKE 200 Mobile Kit, akıllı telefon içeriklerini güçlendirmek isteyenler için ideal bir seçenek. Her yere rahatça götürebilmek için bir cebe bile sığabilen kitte, Sennheiser MKE 200 yönlendirmeli kamera üzeri mikrofon, Smartphone Clamp akıllı telefon kelepçesi ve bir Manfrotto PIXI Mini Tripod var. DSLR, aynasız kameralar ve akıllı telefonlar için uygun MKE 200, dahili rüzgâr önleme kafesi ile birlikte teslim edilen rüzgâr peluşu ve darbe önleme yuvasıyla rüzgâr ve el tutma gürültüsünü azaltırken, yumuşak kızak tutma yerli sağlam yekpare alüminyum Smartphone Clamp hem dikey (portre) hem de yatay (manzara) yönlendirmeye imkân veriyor. Manfrotto PIXI’nin kilitleme küresi bir butona basılarak ayarlanabildiği için çekimler hızla yapılabiliyor.

MKE 400 ile daha iyi ses kaydı

Sennheiser MKE 400 görüntü için sesi yalıtan ve zenginleştiren, küçük boyutlu, istenen tarafa yönlendirilebilen bir kamera üzeri shotgun mikrofon. Bir alçak kesim filtresi ve üç adımlı hassasiyet anahtarı, ses üzerinde eksiksiz denetim sunuyor. İki adet AA pille 100 saate kadar kesintisiz ses kaydedilebiliyor.

  • Görüntüler için sesi zenginleştirme amaçlı, yönlendirmeli, küçük, kamera üzeri mikrofon
  • Kayıt sırasında ses düzeylerini dinlemek için kulaklık çıkışı
  • Manuel veya otomatik güç açma ve kapama
  • Akıllı telefonlar veya DSLR/Ms için iki kilitli kablo ve açık havada kullanım için tüylü rüzgâr koruyucu

XS Lav USB-C ile mobil ve bilgisayarla ses

Bu mikrofon özellikle diyalog zenginleştirme için olmak üzere, mobil aygıtlar ve bilgisayarlarla daha iyi ses yakalamaya yönelik bir seçenek. Tümyönlü, mandallı yaka mikrofonu, söyleşiler, vlog’lar, podcast yayınları ve daha fazlası için temiz, doğal bir ses sağlıyor. 3.5mm TRRS konektörlü XS Lav Mobile ile, ideal bir vlogging ve podcast takımı yaratmak için USB-C yaka mikrofonuna Smartphone Clamp ile Manfrotto PIXI ekleyen XS Lav USB-C Mobile Kit de var. 

  • Aksesuarlar: Mikrofon mandalı, rüzgâr peluşu ve saklama kesesi. 
  • Mobil aygıtlar ve bilgisayarlarla kullanım için USB-C konektör
  • 2 metre uzunlukta kablo sayesinde hareket özgürlüğü

XSW-D Portable Lav Mobile Kit

Bu kablosuz dijital ses çözümü, en üst düzey vlogger ve içerik yaratıcılarına sesi yeni düzeylere yükseltmeleri için en iyi yolu sunuyor. Kablosuz ses sitemi XSW-D Portable Lav Mobile Kit, tek dokunuşla kullanım kolaylığı ile akıllı telefonlara ve kameralara kesintisiz bağlantı için dijital iletim sağlıyor. 

  • Verici, ME 2-II mandallı mikrofon, kamera alıcısı, Smartphone Clamp, Manfrotto PIXI Mini Tripod, TRS ve TRRS kilitli kablolar, kamera cold shoe yuvası, verici mandalı ve şarj kablosu ile eksiksiz kit
  • Her gün kullanıma uygun sağlamlıkta yapı

MKE 600 ile sadece istenen yönden ses yakalama

Film çekimlerinde en yoğun zorlukları yaşayanlar için tasarlanan Sennheiser MKE 600, istenen her yöne çok iyi yönlendirilebilmesi sayesinde zorlu koşullar için ideal bir kamera mikrofonu olarak kameranın dönük olduğu yönden gelen sesleri alıyor; yanlardan ve arkadan gelen gürültüleri etkin biçimde zayıflatıyor.

  • Rüzgâr gürültüsü azaltan alçak kesim filtresi
  • Phantom veya pil gücüyle çalışma
  • Düşük pil göstergeli pil on/off anahtarı
  • Tamam metal, dayanıklı kasa
  • Yapısal gürültüleri etkili biçimde bastırma
  • Köpük rüzgâr kılıfı, kameraya darbe önleyici takma yuvası, pil ve XLR3F – TRS kablosu ile birlikte teslim

Sennheiser HD 25 Kulaklık

Yayın ve müzik sektörlerine yönelik dayanıklı, hafif ve opsiyonel tek kulakla dinleme sunan HD 25 kulaklık, çok yüksek ses basınç düzeyleriyle çalışabiliyor. Arkası kapalı HD 25, arka plan gürültüsünü çok zayıflatarak, yüksek sesli ortamlarda üstün performans gösteriyor.

  • Kapalı kulak elemanlı, kafada titreşim yaratan (supra-aural) kulaklık
  • Tek kulakla dinleme için profesyonel bölmeli kafa bandı ve döner kulak elemanı
  • Hafif alüminyum ses bobinleri sayesinde yüksek hassasiyet

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.