Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > AJA AJA Diskover Media Edition Veri Yönetim Yazılımı
AJA AJA Diskover Media Edition Veri Yönetim Yazılımı
20.12.2021 13:22

AJA ileriye dönük olarak veri analiz yazılımları geliştiren Diskover Data firmasından ortaklık payı satın aldı ve AJA Diskover Media Edition yazılımını piyasaya sürdü. Bu yeni yazılım açık kaynaklı köklere dayanıyor ve ilgili üstverileri birleşik bir küresel indeks içerisinde toplayarak, medya ile eğlence uzmanlarının tesis içerisinden, uzaktan ve bulut bellekten kaynaklanan medya varlıklarını kolayca arama, bulma ve analiz etme imkânı veriyor. Medya ve eğlence sektörü önümüzdeki üç yılda, geçtiğimiz otuz yıldan fazla veri üretme yolunda olduğu için, bu çözümün kullanıcılara daha bilgili veri kararları verdirme özelliği önemli bir yetenek.

AJA Diskover Media Edition kuruluş yöneticilerine, sistem yöneticilerine, IT yöneticilerine, operasyon personeline, yaratıcılara ve medya-eğlence sektöründeki diğer çalışanlara hizmet etmek üzere tasarlandı. Bu yazılım sayesinde kullanıcılar dosyaları kolayca bulmak, analiz etmek ve yanlış yerleştirilmiş kaynakların yerlerini tespit etmek için yüzlerce petabayt veriyi kolayca indeksleyebiliyorlar. Şirketlere boşa harcanan bellek alanlarını, eski ve kullanılmayan dosyaları, veri değişikliklerini göstererek, zaman ve para tasarrufu yaptırıyor. 

AJA Diskover Media Edition ile veri kararlarına ve işletme süreçlerine bilgi sağlamak, iş akışlarını hızlandırmak amacıyla dosyalara işletme yaklaşımları ve ayrıntılı bilgileri eklemek için de yararlanılabiliyor. Medya içeriklerinin depolandığı fiziksel veya sanal platformlardan bağımsız olarak, dünya çapında medya-eğlence uzmanlarının kendine özgü gereksinimlerine yönelik özel hazırlanmış eklentiler içeriyor. AJA Diskover Media Edition sayesinde kullanıcılar aynı anda birden fazla platform üzerinde arama yapabiliyor, bir master indeks içinde veri bulup sunabilirken, yapımlar veya kuruluşlar üzerinde bir dizi role raporlar ve maliyet analizleri üretebiliyorlar. 

Tek bir master indeks

Bulutta, uzakta ve tesis içi bellekteki tüm dosyaların güncel olmalarını, veri erişim ve haklarının her kullanıcı için kolayca denetlenebilmesini garantiliyor.

Anlık bilgi

Bir indeksler geçmişine dokunularak zaman içerisinde belleğin durumu karşılaştırılabiliyor, gelecekteki büyüme gereksinimleri tahmin edilebiliyor ve endişe edilmesi gereken konular varsa belirlenebiliyor.

Esnek arama

Varlık aramayı kolaylaştıran ve ilgili bellek maliyetleriyle ilgili ayrıntılı bilgi sağlayan bir açık kaynaklı çekirdek ile her türlü ortam boyutuna ve tipine göre ölçeklendirilebiliyor.

Etiketleme

Son kullanma tarihi biten bir varlığın silinmesi onayı gibi onay işlemlerini ve iş akışı olaylarını desteklemek için etiketler kullanılabiliyor.

Analiz

Basit bir arama yoluyla teknik üstverilere (kodek, ses dosyası sayısı, çözünürlük, vb.) erişimle medya iş akışları ve paraya çevirme çabaları ilerletilebiliyor.

Karma ortam desteği

AJA Diskover Media Edition tesis içi bellek çözümleri ve bulut tabanlı bellek deposu hizmetleri üzerinde kesintisiz çalıştırılabiliyor.

Sezgisel web arayüzü

AJA Diskover Media Edition yazılımına internet bağlantısı olan her yerden erişilebiliyor ve küresel olarak diğer tesislerde çok sayıda indeks uygulanabiliyor; tümü tek bir ortak platforma ve master indekse rapor ediliyor.

Güvenlik

Bellek deposuna doğrudan bağlı olmayan dosya sistemlerine ve web tabanlı kullanıcı arayüzüne sadece okuma (read-only) hakkıyla erişim, dosya bozulmasını, silinmesini veya varlıklara istenmeyen erişimleri önlüyor.

Maliyet analizi araçları

İşletme maliyetlerini azaltmak için zaman, kaynaklar ve yatırımlar hakkında daha bilgili veri kararları verilebiliyor. 


Ürün AJA Diskover Media Edition Yazılımı
Marka AJA
Firma Baran Bilişim
Telefon 0212 343 13 68
Web www.baranbilisim.com.tr