Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > RØDE AI-Micro Küçük Ses Arabirimi
RØDE AI-Micro Küçük Ses Arabirimi
20.01.2022 12:57

Son derece küçük boyutlu, çift kanallı AI-Micro, mobil aygıtlara ve bilgisayarlara yüksek kaliteli ses kaydetmeye yönelik bir arabirim. 3.5mm çıkışla hemen her mikrofona bağlantı için iki adet otomatik sinyal algılayan giriş, kulaklıkla ses takibi, akıllı telefon, tablet ve bilgisayarla kullanıma yönelik evrensel bir USB çıkışı, çok canlı ve güçlü ses için RØDE uygulamalarıyla uyumluluk sunan AI-Micro, sınırlar olmadan kayıt yapma imkânı veriyor.

  • Bilgisayar ve mobil aygıtlar için küçük boyutlu ses arabirimi
  • RØDE VideoMic’ler, yaka mikrofonları, kablosuz sistemler, stereo mikrofonlar dahil, 3.5mm çıkışlı hemen her mikrofonla uyumluluk
  • TRS ve TRRS mikrofonları bağlamak için otomatik algılamalı girişler
  • Sıfır gecikmeli ses dinleme ve çalma için yüksek kaliteli kulaklık çıkışı
  • Ürünle birlikte verilen USB-A, USB-C ve Lightning kabloları

Her yerde üstün ses 

AI-Micro sayesinde mobil aygıtlar ve bilgisayarlar üzerinde kolayca yüksek kaliteli ses kaydedilebiliyor. RØDE VideoMic mikrofonlar, yaka mikrofonları, Wireless GO gibi kablosuz sistemler dahil çok çeşitli mikrofonlara bağlantı için iki adet 3.5mm girişe sahip. Otomatik sinyal algılayan bu girişler, TRS veya TRRS mikrofon bağlandığını tespit ediyor ve adaptör gerekmeden kendini buna göre uyarlıyor. Giriş 1 ayrıca stereo mikrofonlarla kullanım için tek bir stereo TRS giriş olarak da yapılandırılabiliyor. 

Yüksek kaliteli mikrofon ön yükselteçleri ve yüksek çözünürlüklü (24 bit / 48 KHz) kayıt, her türlü aygıt üzerinde kristal netliğinde ses kaydını garantiliyor ve bir yankısız ses dinleme ve çalma için bir kulaklık çıkışı var. AI-Micro ile her yerde son derece kaliteli sesli söyleşiler, podcast yayınları, sunumlar ve canlı internet ses akışları mümkün. 

Tüm aygıtlarla evrensel uyumluluk

AI-Micro tüm aygıtlara evrensel USB çıkışı yoluyla kesintisiz bağlanabiliyor. Beraberinde USB-A, USB-C ve Lightning kabloları verildiği için kayıtlar hemen alınabiliyor ve Mac, Windows, iOS, Android aygıtlarla uyumluluk sağlanıyor. Artık portatif kayıt yapmak çok kolaylaştı.

Cebe sığan portatiflik

20 gramdan daha hafif olan AI-Micro, son derece küçük ve hafif. Sadece iki tane yaka mikrofonu eklenerek, cebe bile sığan, eksiksiz bir stüdyo kalitesinde kayıt düzeni elde ediliyor. Sahada söyleşiler, hareket halindeyken podcast yayınları, evde görüntülü aramalar ve canlı ses akışı için ideal bir çözüm.

Mikrofonun sesini güçlendirme

AI-Micro tüm RØDE uygulamaları ile uyumlu olduğu için, her türlü aygıt üzerinde geniş özelliklere ve işlevlere erişim, hareket halindeyken yapılandırma, yayın kalitesinde kayıt sunuyor.

RØDE Connect

3.5mm mikrofon ile bir bilgisayar üzerinde profesyonel kalitede podcast kaydedilebiliyor ya da canlı ses akışı yayınlanabiliyor. Bir butona tıklayarak stüdyo kalitesinde ses işleme elde ediliyor.

RØDE Reporter

AI-Micro’nun ayarları üzerinde eksiksiz denetim, gerçek zamanlı bir dalga şekli ekranı, ölçüm seviye göstergesi ve paylaşım işlevi sayesinde akıllı telefon veya tablet kullanılarak yayın kalitesinde ses kaydedilebiliyor.

RØDE Central

Mikrofonun giriş kazancı ve kulaklığın ses dinleme düzeyi dahil olmak üzere AI-Micro arabirimin tüm yapılandırması mobil aygıt veya bilgisayarla gerçekleştirilebiliyor ve bir yüksek geçirgen filtre elde ediliyor.


Ürün AI-Micro Küçük Ses Arabirimi
Marka RØDE
Firma Compel
Telefon 0212 224 32 01
Web www.compel.com.tr

En Çok Görüntülenenler
Dergi