Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yeni LYNX Technik yellobrik CDH 1411 12G SDI HDMI Çevirici
Yeni LYNX Technik yellobrik CDH 1411 12G SDI HDMI Çevirici
21.01.2022 12:06

Modüler sinyal işleme arabirimleri firması LYNX Technik, 12G SDI görüntü sinyallerini HDMI sinyallerine dönüştürmek için tasarladığı yeni yellobrik modülünü duyurdu.

Çok sayıda ses ve görüntü izleme ve görüntüleme uygulaması için ideal bir araç olan yeni ürün, SDI sinyalinin temiz bir HDMI beslemesi dahil olmak üzere zengin izleme özellikleri sunuyor; ölçeklendirme olmadan doğrudan çevrim, zaman kodu için yazma pencereleri, 16 kanallı ses seviyesi ölçüm göstergeleri, güvenli alan işaretçileri, yatay ve dikey boşluk aralıklarını görüntülemek için yatay/dikey gecikmesi ve daha fazlası.

CDH 1411, şimdi 12G’ye kadar SDI desteği ile mevcut CDH yellobrik dönüştürücü serisine katılıyor.

CDH 1411, kurulumun her bir ucunda entegre HDMI izleme ile güçlü fiber iletimi için bir sistem çözümü sağlayan çeşitli fiber I O bağlantılarıyla da alınabiliyor. Tesisler, fiber verici opsiyonu ile SDI sinyalini fiber üzerinden iletebilir veya ve görüntüleme için bir SDI fiber girişi alıp elektriksel SDI ve HDMI’a dönüştürebilirler. Bu ünite SDI fiber sinyallerini aynı anda göndermeye ve almaya imkân veriyor. Modül ayrıca 18 dalga boyu seçimi ile çoğullanmış uygulamalar için CWDM fiber ile donatılabiliyor.

Tüm yellobrik modellerinde olduğu gibi, CDH 1411 de, LYNX Technik’in kullanıcılara yellobrik’ler için gelişmiş ayarlar sunan ücretsiz yazılım uygulaması yelloGUI ile uyumlu. Yellobrik’ler için önemli ayarlar, ön paneldeki döner anahtarlar ve göstergeler aracılığıyla kolayca kontrol ediliyor ve yelloGUI, kullanıcılara çok sayıdan gelişmiş ayarlar sağlıyor.

CDH 1411 bağımsız olarak kullanılabiliyor veya daha büyük sistem kurulumları için yellobrik aygıt rafı kasasına monte edilebiliyor.

LYNX Technik ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.