Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Baran Bilişim’in Yeni Partneri Encoding.com ile Tanışın
Baran Bilişim’in Yeni Partneri Encoding.com ile Tanışın
24.02.2022 16:40

Encoding.com, herhangi bir cihazda akış ve oynatma için premium Video On Demand (VOD) içeriğinin kodunu dönüştürme, paketleme, doğrulama ve koruma becerilerini basitleştirir. API tabanlı platformu sayesinde, bulutta yüksek hacimli video işleme için özel olarak geliştirilmiş düzinelerce VOD odaklı medya hizmetine, çevik müşteri iş akışı geliştirmesine ve dinamik iş düzenlemesine erişim sağlıyor.

2007’de hizmet vermeye başlayan ve bir milyardan fazla videoyu işleyen Encoding.com, hizmet olarak kod dönüştürmeye öncülük ediyor. Dünyanın önde gelen medya ve eğlence markaları için çalışan, “Teknoloji ve Mühendislik” dalında Emmy ödüllü platformuyla VOD içeriğinin kod çevrimine ve paketlenmesine odaklanan ilk bulut tabanlı otomasyon çözümü olma özelliği taşıyor.

Encoding.com API, bozulmamış VOD içeriğini dağıtmak için gereken her şeye erişmenizi sağlar. 50’den fazla medya işleme motoru, kod dönüştürme, gelişmiş ses işleme, altyazı dönüştürme, otomatik QC, oynatma ve grafik ekleme, ABR paketleme, içeriğe uyarlanabilir bit hızı kodlama, dinamik reklam yerleştirme ve dijital haklar yönetimi dahil olmak üzere büyüyen bir medya hizmetleri paketine güç sağlar. Encoding.com hizmeti, tek bir komutla karmaşık, çok adımlı iş akışlarını otomatikleştirmenize, aracı içerik oluşturup yeniden kullanmanıza ve istenen veya işe uygulanan tüm eylemleri hızla gözden geçirmenize olanak tanır. Bu iş merkezli işleme modeli; her bir iş talebinin varlıkları adlandırmak, içeriği dönüştürmek ve paketlemek, hedefleri belirlemek, dosyaları doğrulamak ve ilerlemeyi izlemek için onlarca veya yüzlerce bireysel çağrıyı kapsayan diğer platformlara göre çok daha verimlidir. 

İş akışlarınızı ultra hızlandıran ve güvenilirliğiyle tanınan Encoding.com, yayın sektöründeki her formatı destekler. 

Dünya üzerinde ilklere imza atan ve adından sıkça söz ettiren Encoding.com ile ilgili daha fazla bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.