Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > RØDE AI-1 Tek Kanallı Ses Arabirimi
RØDE AI-1 Tek Kanallı Ses Arabirimi
21.03.2022 12:31

AI-1, yatak odasında müzik kaydından canlı ses yayınına ve podcast’e kadar her şey için olağanüstü ses kalitesi sunan, profesyonel düzeyde tek kanallı bir ses arabirimi. Stüdyo sınıfı bir ön yükselteç (pre amp), mikrofonları veya enstrümanları bağlamak için yüksek kaliteli Neutrik kombo jakı ve kristal netliğinde ses dinleme ve çalma için yüksek güçlü bir kulaklık yükselteci içeren bu aygıt, evde stüdyo kalitesinde ses kaydetmek için mükemmel bir arabirim.

Kolaylıkla stüdyo kalitesinde ses

Tek bir giriş ve basitleştirilmiş kontroller ile AI-1’in kullanımı son derecede basit; sadece bilgisayarınıza bağlayın, mikrofonunuzu veya enstrümanınızı takın ve kayıt tuşuna basın. AI-1, kutusunun içerisinde hiç bozulmamış ses kaydı için ultra düşük gürültülü, yüksek kazançlı stüdyo sınıfı bir ön yükselteç, sevdiğiniz hoparlörlerinizi bağlamak için dengeli ¼ inç çıkışlar ve kusursuz ses takibi için profesyonel yüksek empedanslı modelleri çalıştırabilen yüksek güçlü bir kulaklık yükselteci dahil olmak üzere bol miktarda yetenek barındırır. 

Bağlanın ve ses yaratın

AI-1, hem XLR hem de ¼ inç kabloları bağlamak için yüksek kaliteli bir Neutrik kombo jak içerir, böylece mikrofonunuzu, gitarınızı, bas gitarınızı veya sentezleyicinizi kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Geçiş yapılabilen phantom gücü, her türlü mikrofonun kullanılmasını sağlarken, basit gösterge LED’i, her seferinde kristal netliğinde ses için giriş seviyenizi takip etmenizi sağlar. Her AI-1 ayrıca Ableton Lite’ın ücretsiz bir sürümüyle birlikte teslim edilir, böylece hemen kayıt yapmaya başlanabilir. İster internetten canlı yayın yapıyor, ister çok katmanlı müzik yaratıyor olun, AI-1 sonik vizyonunuzu her ayrıntısında yakalar.

RØDE Central - RØDE Mikrofonları için uygulama

RØDE Central, AI-1 (ve diğer RØDE cihazları) için cihaz bilgilerine erişmenize ve en son aygıt yazılımıyla güncellemenize olanak tanıyan, kullanımı kolay bir yardımcı uygulama. En son ürün yazılımı sürümü, ek olarak düşük çıkışlı dinamik mikrofonlarla gelişmiş performans için genişletilmiş bir kazanç aralığı getirdi. 

İşletim sistemi gereksinimleri – MacOS 10.13 veya üzeri; Windows 10 Sürüm 1803 veya üzeri; iOS 14 veya üstü; Android 9.0 veya üzeri.

RØDE Central, Wireless GO II’nin tüm potansiyelinin ortaya çıkarılmasını sağlar. Cihaz ayarları yapılandırılabilir ve işlevler kolaylıkla etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir. Hassas kazanç kontrolü ve güvenlik kanalı dahil gelişmiş özelliklere erişilebilir. Dahili kayıtlar optimize edilir ve dışa aktarılır (yalnızca masaüstü) ve tercih edilen kayıt modu ayarlanabilir, ve en son özelliklere erişmek için cihazın aygıt yazılımını güncellenebilir.

RØDE Central, bir mobil cihaz veya bilgisayar ile kullanırken VideoMic GO II’den daha fazlasını elde etme imkânı sağlar. Mikrofon giriş seviyesi ve kulaklık dinleme seviyesini ayarlanır, doğrudan ses dinleme açıp/kapatılabilir (yalnızca mobil) ve yüksek geçişli filtre, yüksek frekanslı güçlendirme ve pad etkinleştirilebilir.

RØDE Central, her bir mikrofon için giriş kazancını ayarlama, kulaklık monitör seviyesini ayarlama ve doğrudan dinlemeyi etkinleştirme/devre dışı bırakma, ‘Merged’, ‘Split’ ve ‘Stereo’ kanal modları arasında geçiş yapma, yüksek geçirgen filtre ve daha fazlası üzerinde eksiksiz denetim sağlar.


Ürün AI-1 Tek Kanallı Ses Arabirimi
Marka RØDE
Firma Compel 
Telefon 0212 224 32 01
Web www.compel.com.tr

En Çok Görüntülenenler
Dergi