Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > PAG Mini PAGlink Kamera Pilleri
PAG Mini PAGlink Kamera Pilleri
21.03.2022 12:36

Mini PAGlink piller, daha geniş bir kamera yelpazesine güç sağlamak için tasarlandı. Daha büyük yayın ve dijital sinema kameralarına ek olarak, küçültülmüş boyutları, bu pilleri Panasonic EVA1 ve Sony FS5 gibi daha küçük 4K kameralara güç sağlamak için de ideal hale getiriyor. Yeni 50 Wh kapasiteli MPL50, yalnızca 350 gram ağırlığında ve düşük profilli bir tasarıma sahip olup, el tipi kaydedicili kameralara, yönetmen monitörlerine veya ses donanımlarına güç sağlamak için ideal.

Tek güç kaynağı

Piller, yayıncıların aksesuarlarına güç sağlamak için ihtiyaç duyduğu 12V ve 5V çıkışları içerir. Bu, Mini PAGlink’i kamera kurulumları için ideal tek güç kaynağı yapar ve yayıncılar daha küçük kameralara geçiş yaptıklarında o anda gerekli olan çok sayıda uyumsuz pil ve şarj cihazının yerini alır. Ayrıca Mini PAGlink, kullanıcı tarafından değiştirilebilen çıkış birimlerine sahip ilk pil serisi.

İki birden iyidir

PAG’in patentli bağlantı teknolojisi, 12 Amper’e kadar artırılmış bir akım çekişi sağlamak için pil kapasitelerine kombinasyon halinde erişilmesine izin verir. Bu, birden fazla aksesuar içeren bir kuruluma güç sağlamak için ideal bir kolaylık. Gücün hiç kesilmemesini ve hiçbir çekimi kaçırmamanızı sağlamak için bir pil eklenebilir veya çalışırken değiştirilebilir. Enerji tüketimini piller arasında paylaşmak, genel kullanım ömrünü uzatır ve daha iyi bir yatırım getirisi sağlar. Mini PAGlink piller 2 yıl garantililer ve bu süre boyunca sınırsız kullanım ve şarj döngüsü sunarlar.

Yapılandırılabilir çıkışlar

Mini PAGlink piller, daha küçük kameralarda genellikle bulunmayan 12V ve 5V çıkışlara sahipler ve tüm kurulum için tek bir güç kaynağı sağlar. MPL50 pilin içinde, bir Lemo, Hirose veya başka bir D-Tap ile değiştirilebilen sabit bir D-Tap çıkışı ve çıkarılabilir bir 2A USB bulunur. Bu, güç kaynağını tam olarak ihtiyacınız olan çıkışlarla yapılandırmaya olanak tanır. MPL99’da iki D-Tap ve çıkarılabilir bir 2A USB bulunur. Mini PAGlink piller, PAGlink Gold Mount PowerHub için zaten mevcut olan çıkış birimlerini kullanır.

NASA onaylı hücreler

Mini PAGlink piller için seçilen Li-Ion hücre, Jüpiter’in uydularından Europa’ya olan görevlerinde kullanılmak üzere NASA Battery Workshop tarafından da test edildi. NASA, PAG’in hücrelerini, test ettikleri piyasada satılan diğer tüm hücrelerden üstün buldu; 500 kullanım döngüsünden sonra kapasitesini en iyi oranda koruyup sürdürebiliyor ve 10 Amper’e kadar yüksek kapasiteye sahip bir hücre için en iyi enerji verimliliğine sahip.

Çalışma süresi, kapasite ve veri

Bir başka benzersiz özellik de yüksek çözünürlüklü sayısal ekran. Yüklüyken iki düğmeye basılması, tüm bağlantılı pillerin toplamı için kalan çalışma süresini saat ve dakika olarak gösterir. Tek bir basış, kalan kullanılabilir kapasiteyi yüzde olarak gösterir. Veri modunda, şarj/deşarj döngülerinin sayısı gibi faydalı pil yönetimi bilgileri ortaya çıkarılabilir. Piller ayrıca kapasiteyi kamera vizöründe veya LCD’de göstermelerini sağlayan otomatik dijital iletişim özelliğine de sahipler.

Şarj için bağlantı

Mini PAGlink piller, PAGlink şarj cihazlarının yanı sıra diğer üreticilerinkiler de kullanılarak ayrı ayrı veya birbirlerine bağlantılı olarak şarj edilebilir. Her türlü şarj durumunda, herhangi bir kapasitede 10 adede kadar pil, her pozisyonda aynı anda şarj edilebilir. PAG ayrıca ideal seyahat aracı olan düşük maliyetli, ultra kompakt bir Mikro Charger şarj cihazı da sunar. Çeşitli 5-20V DC güç kaynaklarından çalıştırılabildiği için, tesis dışı, olay yeri kullanımı için ideal.

Daha fazla montaj pozisyonu

Ayrı ayrı veya birbirlerine bağlantılı pillere aksesuar takmaya yarayan ekstra konumlar sağlamak için pillerin üst kısmında bush insert (1/4”) yivli silindirler bulunur.

Dayanıklı tasarım

Yeni piller, en zorlu çalışma koşullarına dayanacak şekilde tasarlandılar. Kasa, dirençli ve esnek bir ABS malzemeden kalıplandı. Piller, ergonomik bir tasarıma ve daha güvenli tutuş ve ek koruma için “yumuşak dokunuşlu” kaplamalı bir dış banda sahip.

Modüler ve sürdürülebilir

Mini PAGlink piller, PAG’in yeni modüler tasarım konseptine sahip ilk piller. Bu, pillerin yerel olarak servis edilmesini kolaylaştırma ve hücre paketi de dahil olmak üzere modüllerin yetkili olarak değiştirilmesine izin verme gibi çifte avantaja sahipken, uçuş güvenliği için BM standartları ve IATA düzenlemeleriyle uyumluluğu da sağlar. Belirli modüller yeniden kullanılabilir ve daha fazla sürdürülebilirliğe katkıda bulunur. PAG ayrıca lityum iyon hücrelerini yönetmeliklere uygun olarak geri dönüştürür.

Uçuşa uygun 

Mini PAGlink piller, 50 Wh veya 99 Wh’lık uçuşa uygun kapasiteye sahipler ve uçarken lityum iyon piller için kişi başına 20 birimlik kişisel izine tabiler. Tüm PAG lityum iyon piller, Intertek Group plc tarafından IATA kurallarına uygunluk açısından BM 38.3 standardına göre test edilirler.


Ürün Mini PAGlink Kamera Pilleri
Marka PAG
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com