Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RGBlink TAO 1pro (NDI) – Monitör/Video Mikser/Kayıtçı/Web Yayın
RGBlink TAO 1pro (NDI) – Monitör/Video Mikser/Kayıtçı/Web Yayın
24.09.2022 10:12

RGBlink, dünyanın önde gelen profesyonel video ürünleri üreticilerinden biri olmakla birlikte gelişmiş videonun çok çeşitli görsel pazarlar için erişilebilir olmasını sağlayan profesyonel AV uygulamaları için, kaliteli video ürünleri geliştirmeye ve oluşturmaya kendini adamış çok önemli bir firmadır.

Günümüz yayıncığı için güncel teknolojiyi kullanarak, kaliteli, ergonomik ve ekonomik ürünler geliştiren firmanın en iyi ürünlerinden biri ise TAO 1pro (NDI)’dır.

TAO 1pro, 5.5 inç Full HD dokunmatik TFT izleme ekranına sahip, çok fonksiyonlu bir yayın cihazıdır. Ürün bir video izleme monitörü yapısına sahip olmakla birlikte, üzerindeki 2 adet USB 3.0 ve 2 adet HDMI 1.3 girişi ile, 4 kanallı/girişli bir video mikser olarak dizayn edilmiştir. Bu girişlerle video kamera, robotik kamera, webcam, bilgisayar veya drone gibi farklı kaynaklardan gelen görüntüler mikser özellikleri ile desteklenerek, aynı anda 4 farklı platforma (Facebook, Youtube, Twitch, Linkedin vb.) yayın yapabilir.

TAO 1pro, harici bulut tabanlı yönlendiricilere bağlanmaya hazır şekilde ethernet çıkışına da sahip olup, bu çıkıştan dual 4G/single 5G yönlendiricilere (router) doğrudan bağlanabilir ve NDI 5.0 kod çözücü özelliği sayesinde, ağınızda bulunan diğer NDI kaynaklara sinyal gönderebilir. Cihaz üzerinde yer alan HDMI-A 2.0 çıkış üzerinden de, program izleme monitörlerine ses ve video sinyali taşıyabilir.

Yine cihaz üzerinde yerleşik USB 2.0 TypeA konnektörü üzerinden, 2TB kapasiteye kadar destekli USB harici disklere kayıt yapabilme özelliği vardır.

Cihaz üzerinde mevcut 2 adet 3.5mm ses giriş ve çıkış konnektörleri ile, harici mikrofonlar ve harici ses monitörleri ile kullanıma da hazırdır.

TAO 1pro, görüntü parametreleri olan, Brightness Waveform, RGB Waveform, Vector ve Histogram izleme ve kontrol desteğine de sahiptir.

TAO 1pro, aktüel dış mekan uygulamaları için, farklı kapasitelerde kullanılabilecek şarj edilebilir bataryalar için, 2 adet batarya kızağına da sahiptir. Standart besleme adaptörü ve USB-C tip besleme kablosu cihazla birlikte verilmekte olup, batarya ve batarya şarj üniteleri, opsiyonel olarak temin edilir, paket içeriğinde mevcut değildir.

RGBlink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.