Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > MIDAS PRO X-CC-IP Dijital Konsol
MIDAS PRO X-CC-IP Dijital Konsol
23.11.2022 11:24

Midas PRO Series ailesi, PRO X denetim merkezi ve endüstriyi değiştiren NEUTRON ses sistemi motoru ile vites yükseltiyor. 168 eşzamanlı giriş kanalı ve 99 zaman ayarlı ve faz uyumlu miks veri yoluna (mix bus) sahip olan PRO X, yüksek profilli canlı ses uygulamalarında yeni bir performans ölçütü belirliyor ve mesleki başarısı hem benzersiz işlevlere hem de güvenilirliğe bağlı olan mühendisler için gerçekten etkileyici bir dijital kontrol yüzeyi. Tüm PRO Series konsollar gibi, PRO X de denetimli gecikme ve 40 bit gezer nokta işleme hassasiyeti sunar.

HyperMAC ve AES50 ses ağı teknolojileri, PRO X’in sahne bazında giriş kanallarından ve veri yolu çıkışlarından herhangi birine 96 KHz örnekleme hızında 288 adede kadar giriş ve 294 adede kadar çıkışı dinamik olarak atamasına olanak tanır. Bu yüksek düzeyde bağlantı, geniş kanal ve veri yolu sayılarıyla birleştiğinde, PRO X’i sinemalarda, tiyatrolarda ve senfoni salonlarında, canlı konser turnelerinde, açık havada yayın ve müzik festivallerinde kullanım için ideal hale getirir. 

Dijital ses ağı

Klark Teknik’in SuperMAC (AES50-Uyumlu) ve HyperMAC dijital ses ağ teknolojileri, canlı konser turnelerinin zorlu gereksinimlerini karşılamak için eş zamanlı olarak yüksek kanal sayıları, ultra düşük ve saptamalı gecikmeler, örnekle senkronize ve faza hizalı ağ bağlantılı saat dağıtımı, hata algılama, ağ yedekliliği, dağıtım ve kullanım kolaylığı sağlar.

PRO X HyperMAC yönlendirici, fiber optik ve bakır kablo üzerinden 96 KHz 24 bit dijital sesin 192 çift yönlü kanalının bant genişliğiyle, optik fiber ile 500 metre veya CAT5/5e kabloyla100 metre mesafeden NEUTRON ses sistemi motoruna çift yedekli çok damarlı kablo bağlantısı sağlar. 

PRO X, tüm Midas PRO Series dijital I/O birimleriyle ve diğer 96 KHz özellikli AES50 donanımlı cihazlarla uyumlu. Birden fazla PRO Series konsol, daha büyük miks sistemleri oluşturmak için birbirine bağlanabilir veya birden fazla ayrı miks konsolu, ağ bağlantılı ve dağıtılmış I/O arabirimlerinin ortak bir kaynağını paylaşabilir.

PRO X gelişmiş dolaşım esnekliği

PRO X, kanal ve miks bölmesi dolaşımının yeni ve yenilikçi yöntemlerini sunuyor: FLIP Navigasyon, FX Navigasyon, GEQ Navigasyon ve MCA Navigasyon. Bu dört seçenek, bir mühendisin çok sayıda girişi kompakt bir kontrol yüzeyinde kolayca ve verimli bir şekilde mikslemesine olanak tanır. PRO X ayrıca giriş kontrol bölmesi alanındaki herhangi bir çıkış veri yolunu görüntüleme ve kontrol etme özelliğine de sahip. Bu gezinme esnekliği, konsolla çalışmayı gereksinimlerin gerektirdiği kadar basit veya kullanıcının istediği kadar derin ve karmaşık hale getirir. PRO X’in 24 adede kadar stereo çıkış miks veri yolu çiftine anında erişim sağlayan 24 LCD anahtarına sahip yeni orta bölümü de yeni navigasyon modlarını destekliyor.


Ürün PRO X-CC-IP Dijital Konsol 
Marka MIDAS
Firma Asimetrik
Telefon 0212 212 80 75
Web www.asimetrik.com.tr

En Çok Görüntülenenler
Dergi