Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Marshall NAB Fuarında Uzaktan Yayın Destekli Yeni Kuşak Profesyonel Yayın Monitörlerini Tanıttı
Marshall NAB Fuarında Uzaktan Yayın Destekli Yeni Kuşak Profesyonel Yayın Monitörlerini Tanıttı
25.05.2022 10:31

Önde gelen yayın ve proAV kamera ve ekipman üreticilerinden birisi olan Marshall Electronics, NAB 2022 Fuarında yeni V-702W/V-702W-12G, ML-702 ve ML-503 modelleri dahil olmak üzere en yeni profesyonel yayın monitörleri serisinin yanı sıra çeşitli ses takip çözümlerini tanıttı.

12G uyumlu bir modeli (V-702W-12G) de olan V-702W, uçuş paketleri, denetim odaları, yönlendirme odaları ve sayısız diğer görüntü sistemi uygulamaları için mükemmel, zengin özelliklere sahip, ekonomik bir çözüm sunan, çift 7” LCD ekranlı profesyonel bir yayın monitörü. Döngülü video girişleri bu monitörü benzer ürünlerden ayırıyor. Standart güç ve tally bağlantıları ile mantıksal menü yapısı, bu ekranı esnek sistem tasarımları için kolay bir seçenek haline getiriyor.

 Yeni monitörler ince bir tasarıma sahipler ve yalnızca 3RU (5”) boyuttalar. Monitörlerde iki adet 1920 x 1200 parlak, renkli ekran ve ayrıca dijital girişler bulunuyor: HDMI, aktif döngü geçişli 3G-SDI dijital girişler (otomatik olarak HDSDI/3G-SDI seçimi). V-702W ve V-702W-12G, ayrıca dalga şekli/vektör göstergeleri, tepe noktası filtresi, seçilebilir işaretçiler ve 1:1 piksel eşleme, fazla tarama ve H/V (yatay/dikey) gecikme modları ve log/HDR yan yana karşılaştırma da sunuyor. Diğer özellikleri arasında, ön paneldeki kulaklık jakları aracılığıyla ses dinleme ve ayırma (de-embedding) ile dahili LED üç renkli tally göstergeleri bulunur.

Ayrıca NAB Fuarındaki diğer bir yenilik, birden çok giriş tipine sahip ML-702 ikili 7” monitördü. Yalnızca 5” raf alanı (3RU) kullanan ürün, entegre bir eğimli montaj sağlıyor. LCD ekran 3G-SDI, HDMI ve AV girişlerine sahip. Dijital girişlerin aktif döngülü çıkışları var. Ayrıca standart güç ve tally bağlantılarının yanı sıra mantıksal bir menü yapısına sahip.

Yeni ML-503 Triple 5” monitör, yalnızca iki raf ünitesi (3,5”) yer kaplıyor ve eğimli montaja sahip. 3G-SDI, HDMI ve AV girişlerini ve tüm dijital girişleri döngüsel olarak içerir. Bu monitörler, uçuş paketleri, denetim odaları ve haber araçları için idealler. Ön panel kontrolleri tüm işlevlere erişim sağlıyor. Ayrıca üç renkli tally ışıklarına (kırmızı, yeşil ve sarı) da sahipler.

Marshall Electronics ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.