Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Imagine Communications SureFire Reklam Görüntü Sunucusu
Imagine Communications SureFire Reklam Görüntü Sunucusu
20.06.2022 13:59

Imagine Communications, dijital görüntü akışlarında reklamın maliyet, verim ve kalitesindeki on yıllık boşlukları ele alan para kazanma çözümleri paketine SureFire reklam görüntü sunucusunu eklediğini duyurdu. Oyunun kurallarını değiştiren ürün, ilk kez 2022 NAB Fuarında geçen ay sergilendi.

SureFire, OTT platformlarında doğrudan envanter satmak için gereken doğrusal benzeri kontrol ve marka korumasını sağlayarak, medya şirketlerinin tüm hedef kitlelerine kampanyalar satmalarına ve gerçekleştirmelerine imkân verir. Ayrıca medya şirketlerinin ayrı çalışan sistemleri ortadan kaldırarak genel maliyetleri düşürmelerine, kar marjlarını artırmalarına ve doğrudan satış yoluyla daha fazla reklam geliri elde etmelerine olanak tanır; gelirin belirli bir yüzdesini alan aracıları ortadan kaldırır.

Sonuç olarak, daha fazla gelir, daha yüksek eCPM(effective cost per mille) fiyatları ve iyileştirilmiş doluluk oranlarının yanı sıra harika bir reklam veren ve izleyici deneyimi elde edilir.

Çok platformlu içerik dağıtımı hızla ve her yerde yaygın hale gelirken, hızlı dijital dağıtımlar birçok medya şirketini OTT ve geleneksel doğrusal TV için ayrı reklam yönetim sistemleri kurmaya yöneltti; bu da pahalı, verimsiz ve genellikle hem izleyiciler hem de reklamverenler için kötü bir deneyime neden oluyor. SureFire, Imagine’in birleşik piyasaya sürme çözümüyle birleştiğinde, platformlar arası iş akışlarını birleştirerek medya şirketlerinin gelir fırsatlarını artırmalarına, toplam sahip olma maliyetini (TCO) düşürmelerine, OTT ve VOD görüntü akışları için tutarlı, kaliteli bir deneyim sunmalarına olanak tanıyor.

İzleyiciler ve reklam verenler, tüm görüntü platformlarında ve cihazlarında kaliteli, doğrusala benzeyen bir reklamcılık deneyimi isterler; ancak sıklık veya rekabet ayrımı gibi marka kuralları genellikle OTT platformlarında zorunlu olarak uygulanmaz. SureFire, OTT ve geleneksel lineer genelinde ortak reklam kurallarını etkinleştirerek, içerik seyrettikleri her yerde izleyiciler için birleşik bir üst kalite reklam deneyimi sağlar.

SureFire, Amazon Web Services (AWS) üzerinde yönetilen bir bulut hizmeti olarak çalışır, bu nedenle herhangi bir medya şirketinin ihtiyaçlarını karşılayacak esnekliğe ve ölçeğe sahip. Otomatik ölçeklendirme, SureFire’ın ağır yük altında bile 100 milisaniyenin altında yanıt süreleriyle saniyede milyonlarca reklam isteğini desteklemesini sağlar. Dinamik reklam ekleme talimatlarını AWS Elemental MediaTailor ile iletmek için reklamcılık sektörünün standardı olan VAST ve VMAP protokollerini kullanır.

Açık API’leri kullanan SureFire, Imagine’in Landmark Sales reklam yönetimi platformuyla önceden entegre edildi ve medya şirketlerine OTT ve doğrusal TV’den birleşik para kazanma yolunda sorunsuz bir yöntem sağlar. SureFire ayrıca yakın zamanda duyurulan Imagine Aviator adlı bulutta birleşik kaynak oluşturma ve para kazanma platformuyla tamamen uyumlu olup, Aviator tarafından oluşturulan OTT ve FAST kanallarından para kazanmak için yayın kalitesinde reklam ekleme kararları sağlar.

SureFire sunucunun müşterilere tesliminin 2022 yazında başlaması bekleniyor. 


Ürün SureFire Reklam Görüntü Sunucusu
Marka Imagine Communication 
Firma Bilgipark
Telefon 0212 283 54 39 
Web www.bilgipark.tv