Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Fransız Profesyonel Futbol Ligi Dijital Medya Stratejisini Dalet ile Eksiksiz Denetliyor
Fransız Profesyonel Futbol Ligi Dijital Medya Stratejisini Dalet ile Eksiksiz Denetliyor
23.07.2022 12:18

Dalet, Fransız Ligue de Football Professionnel (LFP) liginin, değerli lig maç özetlerini dijital kanallar aracılığıyla taraftarlara hazırlamak ve sunmak için bulut ortamında medya lojistik platformu Dalet Flex’i kullandığını duyurdu.

LFP, Fransa’nın en iyi iki futbol ligi olan Ligue 1 Uber Eats ve Ligue 2 BKT’yi denetlemek, organize etmek ve yönetmekten sorumlu Fransız yönetim organı olup, şampiyonluklarda 44 profesyonel futbol kulübü bu kapsamda mücadele ediyor. Sözleşmesinin bir parçası, haftada 100’den fazla kulüp maçının öne çıkan videolarını yönetmek.

LFP, maç özeti videolarının YouTube ve Dailymotion için alınmasını, hazırlanmasını ve yayınlanmasını otomatikleştirerek, uzun zaman alan bu süreci hızlandırmak için Dalet Flex’i seçti. Büyük hacimli video içeriklerini yönetmenin ötesinde, LFP katı bir yayın çizelge programına uymak zorunda. Dalet Flex, XML’den varlık meta verilerine eşleştirme de dahil olmak üzere oynatma listesi bilgilerinin ve meta verilerinin doğru ve tutarlı olmasını garantileyerek, içerik dağıtımını basitleştiriyor. Bu, LFP dijital varlıklarına içerik hazırlama ve dağıtma sürecini kolaylaştırarak, taraftarların maç özetlerini herhangi bir cihazda izleyebilmelerini sağlıyor.

LFP Enformasyon Sorumlusu Olivier Imbert şunları söyledi: “Ekibimizin iş yükü ve uğraştığımız büyük miktarda video göz önüne alındığında, içerik yönetimi yaklaşımımızı dönüştürecek bir çözüme ihtiyacımız vardı. Dalet Flex, dışarıdan alıp kaydetme ve yayınlama sürecini otomatik hale getiriyor, böylece ekibimiz zamanlarını hayranların izleme davranışlarını değerlendirmeye ve yeni içerik gelir fırsatları geliştirmeye odaklayabiliyor.

Dalet ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.