Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ross Production Cloud 3 Tane Best in Market 2022 Awards Ödülü Kazandı
Ross Production Cloud 3 Tane Best in Market 2022 Awards Ödülü Kazandı
23.07.2022 12:41

Bu yıl da Future Publishing, Best of Show ve Best in Market Awards ödülleri ile sınıfının en iyilerini seçti. Ödüller, sektör uzmanlarından oluşan bir panel tarafından yenilikçilik, özellik seti, maliyet verimliliği ve sektöre hizmet etme performansı kriterlerine göre değerlendirildi.

Best of Show ödülleri, 2022 NAB Show’da sergilenen ve aday gösterilen firmalar arasından seçildi. Best in Market kategorisi her şirkete açıktı. Ross Production Cloud, TVB Europe’dan 1, TV Technology’den 1 ve Sound & Video Contractor’dan 1 olmak üzere 3 adet Best of Market 2022 Awards ödülüne layık görüldü.

Ross Production Cloud, prodüksiyon geçişi, gerçek zamanlı grafikler, kayıt, playout, haber odası, varlık yönetimi ve uzaktan görüntü katkı/toplama yetenekleri dahil olmak üzere uzaktan prodüksiyon için gereken tüm işlev yelpazesini sunar. Sistem, Ross tarafından şirket içi SDI ve NDI canlı görüntü sinyallerini bulut ekosistemine getirmek ve bunun tersini yapmak için tasarlanan yenilikçi “yerden buluta iletim” teknolojileri üzerine kurulu.

Ross Prodüksiyon İş Akışı ve Bulut Hizmetleri Başkan Yardımcısı Shawn Snider yorum yaptı: “Avrupa yayıncılığı, Kuzey Amerika yayıncılığı ve ProAV sektörü gibi geniş bir uygulama ve müşteri yelpazesini temsil eden yayınlardan bu prestijli ödüllerle tanınmak bir onur. Production Cloud’a verilen tepki ezici bir çoğunlukla olumlu oldu. Bu ödüller de cabası.

Ross ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.