Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Mo-Sys StarTracker Mini ve StarTracker Max Kamera Takip Ürünleri
Mo-Sys StarTracker Mini ve StarTracker Max Kamera Takip Ürünleri
23.07.2022 12:44

Sanal prodüksiyon çözümleri, uzaktan prodüksiyon ve görüntü robotiklerinde dünya liderlerinden biri olan Mo-Sys Engineering, yenilikçi bir değişim programı ile birlikte iki yeni StarTracker ürününü duyurdu. StarTracker Mini’nin piyasaya sürülmesi, Mo-Sys serisini genişleterek yeni nesil sanal prodüksiyon yaratıcılarının pazar erişimini artırırken, StarTracker Max, Mo-Sys’in profesyonel yayın ve sinema kullanımları için gelişmiş kamera izleme teknolojisini öne çıkarmasını sağlar.

Mo-Sys, sanal prodüksiyon (VP) için “kullanımı kolay” işaret tabanlı optik kamera takibini icat etti. Ortaya çıkan ürün StarTracker, yayın ve film sanal prodüksiyonları için dünyanın en çok satılan en iyi izleme çözümü haline geldi. Mo-Sys, sanal prodüksiyon çözümlerindeki rakipsiz deneyimi ve bilgisini kullanarak, hassas kamera izleme teknolojisini geliştirmeye devam etti ve şimdi kapsamlı ar-ge yatırımının sonuçlarını ortaya çıkarıyor.

StarTracker Max, yeni nesil, yüksek çözünürlüklü eksiksiz kamera takibi vaat ediyor ve mevcut güvenilir StarTracker teknolojisine dayanan heyecan verici yeni bir platformun başlangıcını işaret ediyor. StarTracker Max, orijinal modelinden 3 kat daha küçük ve büyük ölçüde daha hafif, tamamen yeni, kompakt bir yapıya sahip. Rahat kullanım için ayrılabilir bir işlemci, üreteç kilidi senkronizasyonu (gen lock sync ) ve 120 derecelik geniş açılı izleme sayesinde StarTracker Max, mevcut StarTracker’ın iki katı izleme hassasiyeti ve doğruluğu sağlayacak.

Ayrıca, otomatik hizalama teknolojisi, kurulumu basitleştirecek ve ultra hassas stüdyo kalibrasyonu sağlayacak. Hızlı yıldız harita keşfi, yeni kullanıcı dostu arayüz (iOS ve Android) ve basit D-Tap güç girişi ile StarTracker Max, kurulduktan sonra müdahale gerektirmeyen profesyonel izleme için yeni bir standart belirleyecek.

StarTracker Mini’ye olan talebin son derece yüksek olması bekleniyor. Bunu yönetmek için Mo-Sys bugün StarTracker Mini Priority Access Registration öncelikli kayıt sistemini açtı. Müşterileri ilgi alanlarını kaydetmeye davet etti ve stok müsait olduğunda iletişime geçecek. Seçilen kayıtlı kuruluşlar da StarTracker Mini beta test programına katılmaya davet edilecek.

İngiltere’de Mo-Sys tarafından tasarlanan ve üretilen StarTracker Mini, stüdyo aydınlatmasından etkilenmeyen ve yeşil ekran, düşük maliyetli LED duvarlar veya projektörler kullanılan ofis tipi sanal prodüksiyon alanları için ideal çözüm sağlayan sağlam bir geniş açılı IR kamera içerir. Güçlü bir işlem birimi, kameralara, pedestallara, jiblere ve gimballere müdahale gerektirmeyen en iyi montaj özgürlüğü için tamamen yeni minyatür tasarımın içine entegre edilmiş. Mo-Sys ayrıca, StarTracker Mini müşterilerinin işleri büyüdükçe Mini’lerini bir StarTracker Max ile takas etmelerine ve Mo-Sys izleme teknolojisine yaptıkları yatırımları korumalarına olanak tanıyan bir değişim programını da başlatacak.

Mo-Sys ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 297 88 77 numaralı telefondan Provid’i arayabilirsiniz.