Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI Yeni Bir Fresnel Lens ile Orbiter Ürünlerini Genişletti
ARRI Yeni Bir Fresnel Lens ile Orbiter Ürünlerini Genişletti
23.07.2022 14:25

ARRI, zaten geniş olan Orbiter optik ürünler havuzuna Orbiter Fresnel lensinin eklendiğini ve bu son teknolojili LED ışık kaynağını daha da çok yönlü hale getirdiğini duyurdu. Orbiter’in ARRI Spectra ışık motoruyla bir araya gelen üst düzey optik sistem, sinematik uygulamalar, yayın stüdyoları ve ayrıca tiyatrolar veya canlı prodüksiyonlar için mükemmel şekilde uygun. Orbiter Fresnel lens, halihazırda mevcut olan Orbiter 15°, 30° ve 60° Open Face optikleri için harika bir ek.

Yumuşak tek bir gölge ile kusursuz bir ışık noktası oluşturan yeni Orbiter Fresnel lens, tam Gauss ışık alanıyla gerçek Fresnel çıkışı sağlar. Fresnel lensli Orbiter’in ışık çıkışı, 2000 W Tungsten ampullü ARRI L-Series L10 ve True Blue ST2/3 ile benzer.

Fresnel aydınlatma karakteri, geniş diyafram açıklığı ve geniş zoom aralığı ile en iyi sonucu verir. Geniş diyafram açıklığına rağmen, Orbiter Fresnel lens muhafazası kompakt (yaklaşık 340 mm x 380 mm x 370 mm) ve hafif (~ 4,5 kg). 285 milimetrelik lens çapı, True Blue ST2/3 ve T5’inkine eşit. 15 ila 65° arasındaki geniş zoom aralığı tamamen motorlu ve Orbiter Control Panel aracılığıyla yerel olarak veya DMX/RDM veya IP tabanlı (ArtNet veya sACN) olarak uzaktan kontrol edilirken hassas bir şekilde konumlandırılabilir.

Bir ekran, durum LED’i ve yüksek çözünürlüklü bir kodlayıcı ile donatılmış Orbiter Fresnel lensi, kolayca erişilebilen bilgiler sunar. Ekran arka ışığı ayarlanabilir ve bakım ve üretim sonrası ihtiyaçlar için meta veriler aracılığıyla durum bilgileri ve zoom açısı kullanılabilir.

Orbiter’in benzersiz Quick Lighting Mount (QLM) sistemi, Orbiter Fresnel lensin güvenli ve hızlı bir şekilde monte edilmesini sağlar. Mükemmel bir kesim sağlamak için yeni Orbiter Fresnel lense 4 ve 8 yapraklı panjur kapakları gibi ARRI aksesuarları eklenebilir. Orbiter için önceden programlanmış 300’den fazla jele ek olarak fiziksel jeller de kullanılabilir.

Orbiter Fresnel lens siyah renkte sunulacak.

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.