Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ertekin Elektronik REAN Connectors’ün Türkiye Distribütörü Oldu
Ertekin Elektronik REAN Connectors’ün Türkiye Distribütörü Oldu
23.07.2022 14:23

Ertekin Elektronik, Neutrik Group’un küresel bir markası olan REAN’ın  45 yılı aşkın kusursuz mühendislik bilgisini Türkiye’ye getiriyor. Dünyanın önde gelen profesyonel ses ve video konektörleri tedarikçisi olan Neutrik Group, REAN ile kapsamlı bir ürün yelpazesine sahip, ikinci bir küresel marka sunuyor.

REAN, ses, görüntü ve aydınlatma ürünleri tasarımcılarına, gerçekten küresel bir tedarik zinciri ve deneyimli bölgesel satış ağı tarafından desteklenen, rakipsiz maliyet-performans oranları vaat eden çok sağlam, yüksek güvenilirlikli tasarımlara sahip kapsamlı bir konektör yelpazesi sunuyor.

Dünya çapında kapsamlı bir konektör portföyünde, eksiksiz bir ‘standart’ profesyonel XLR, ¼” Jak, XLR/Jack kombo, Ethernet, Power Connector, 3.5mm, Phono, DIN ve Dual Banana fiş çözümleri ve yeni Z serisi IP65 dereceli XLR ve RJ45 Ethernet konektörleri var. Bunlar dış mekan uygulamaları için üretilmiş olup, suya ve kire karşı dayanıklılar ve aydınlatma ile dijital tabela uygulamalarında kullanım için optimize edildiler.

Mükemmel maliyet-performans oranı, sağlam tasarım ve güvenilir işlevsellik, REAN’ın güçlü yönleri. 

Profesyonel ses, aydınlatma ve dijital reklam uygulamaları konularında uzun süreli bilgi birikimine dayalı konektörler, güncel teknolojiyi takip eden üretim tesislerinde geliştirilmekte ve üretilmekte. Verimli bir lojistik sistemi ve küresel bir satış ağı, hızlı erişilebilirliği ve kısa teslimat sürelerini mümkün kılıyor. REAN ürün yelpazesi, maliyete duyarlı uygulamalar için alternatif çözümler sunuyor.

REAN ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin Elektronik’i arayabilirsiniz.