Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > KILOVIEW IBC 2022’de IP’ye Geçişi Hızlandıracak Ürünler Sergiledi
KILOVIEW IBC 2022’de IP’ye Geçişi Hızlandıracak Ürünler Sergiledi
24.09.2022 15:14

IP video iletim çözümleri sağlayıcısı KILOVIEW, Amsterdam RAI’de gerçekleştirilen bu yılki IBC 2022’de yeni ürünlerini açıkladı. Şirket, endüstri genelinde IP özellikli ürün gereksinimlerini karşılamak için tasarladığı yeni teknolojilerden oluşan bir portföyle, güçlü IP tabanlı video iletim çözümlerinden oluşan ekosistemini genişletti.

Yeni N50, KILOVIEW’in güçlü yüksek kaliteli, düşük gecikmeli NDI çeviricileri serisinin en yenisi. Hem SDI’dan NDI’ya hem de NDI’dan SDI’ya çevrim için güçlü bir 12G-SDI çift yönlü dönüştürücü olan N50, hem NDI hem de NDI|HX’i (NDI|HX3 dahil) tek bir çeviricide bütünleştirerek USB’den NDI sinyallerine doğrudan iletimi destekler. Mükemmel performans sunan bu her şeyi kapsayan çözüm, yayın, haber toplama, spor ve canlı etkinlikler dahil olmak üzere her türlü profesyonel IP tabanlı video iletim ortamındaki işlemleri düzene sokmak ve basitleştirmek ve ayrıca SDI ortamlarından IP tabanlı ekosistemlere geçişi kolaylaştırmak için tasarlandı. 

NDI CORE (Control, Organize, Route and Everything) ve NDI Recorder ürünlerinin büyük başarısının ardından, kullanıcı geri bildirimleri, şirketi her iki ürünün de donanım sürümlerini geliştirmeye yönlendirdi.

CUBE X1, NDI çoğullamalı dağıtıma odaklanan, gömülü bir aygıt. Cihaz, aynı anda 16 kanal 1080p60 çözünürlüklü NDI kaynak girişine ve 32 kanal 1080p60 çözünürlüklü NDI kaynak çıkışına erişebilen, çift 10GbE NIC’lerle donatımlı,ş NDI CORE MAX’ın daha hafif bir modeli. Dahili bir LCD ekran, kullanıcıların istedikleri zaman cihazın gerçek zamanlı ağını, depolama alanını ve CPU durumunu kontrol etmelerini sağlar.

Ayrıca popüler NDI Recorder yazılımının yeni bir donanım sürümü de bulunmakta; CUBE R1. CUBE R1, 4Kp60’a kadar önizleme ve kayıt sunar; 9 kanala kadar video önizleme ve senkronize durumda kayıt; 1/4/9 çoklu görüntü; zaman senkronizasyonu amaçlı video kaynakları için NTP sunucu desteği; bellek deposu, CPU, RAM, sıcaklık ve bit hızı gibi bilgilerin gerçek zamanlı durumlarını görüntüleme sunar ve gerçek bir “tak-çalıştır” tarzı çözüm.

Yeni KILOVIEW LinkDeck serisi, NDI Multiview Player, NDI CORE, Intercom System ve diğer yazılım sistemlerinin uzaktan kontrolünün yanı sıra tüm KILOVIEW ürünlerinin uzaktan yönetimini sunan, profesyonel bir merkezi konsol. Çoklu ekran izleme, canlı video prodüksiyonu, kontrol ve kamera değiştirme ve NDI terminal uzaktan kumandası dahil olmak üzere çeşitli iş akışlarını destekler.

Son olarak, D350 4K H.265 video kod çözücü, 4Kp30’a kadar çözünürlükleri destekleyen ve NDI HX ve NDI High Bandwidth için tam destekle aynı anda 9 kanala kadar 1080p60 video akışının kodunu çözebilen profesyonel düzeyde bir çoklu kod çözme aygıtı. 0,9 inç LCD ekrana sahip D350, cihazın ağ hızını ve bant genişliği kullanımını gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilir.

KILOVIEW ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 00 30 numaralı telefondan 4K Promedya’yı arayabilirsiniz.